Волинь відвідала делегація з німецького краю Стендаль
Волинь

Волинь відвідала делегація з німецького краю Стендаль

14 травня 2019, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

Використання земельних ресурсів, розвиток сільських території за  стандартами розвинених європейських країн- основні питання, які обговорили представники влади, аграрії Волині з членами німецької делегації, які прибули до нашого краю в рамках субпроекту земельних питань Німецько-Українського агрополітичного діалогу, що запроваджується в області. Про це інформує Департамент АПР ОДА.

Гостей з Берліна, краю Стендаль керівник аграрного відомства Волині Юрій Горбенко ознайомив з ресурсним потенціалом області, особливостями сільського господарства і головними напрямками його розвитку.

Керівник субпроекту земельних питань Німецько-Українського агрополітичного діалогу   Крістоф Гільген повідомив, що в рамках проекту Волинська область буде співпрацювати із німецьким регіоном Стендаль, оскільки земельні ресурси в обох регіонах дуже подібні. Експерти з Німеччини будуть надавати консультативну допомогу, а налагодження партнерських відносин сприятиме впровадження нових проектів для розвитку територій.

Перший  заступник ландрату краю Стендаль Деніс Грубер окреслив особливості регіону  та зазначив, що готовий укласти контракт про співпрацю.

Наступна зустріч в рамках проекту відбудеться у червні цього року. Запланована поїздка волинської делегації до регіону Стендаль з метою обміну досвідом.

Довідково: район Стендаль - найбільший за площею район у федеральної землі Саксонія Ангальт, десятий за розміром район у Німеччині. Один  з районів з найменшою щільністю населення. У районі  знаходяться 12 природних заповідників.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися