Сергій Кошарук залишає посаду заступника голови Волинської ОДА
Волинь

Сергій Кошарук залишає посаду заступника голови Волинської ОДА

18 травня 2019, 17:26
0
0
Сподобалось?
0

Заступник голови Волинської ОДА  Сергій Кошарук йде у відставку. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у “Фейсбук”.

“Інавгурація нового президента України відбудеться у мій останній робочий день на посаді заступника голови облдержадміністрації.Це логічне завершення етапу у моїй кар’єрі, що розпочався у 2014 року з легкої руки Володимира Гунчика. Я вдячний своєму колишньому шефові ще й за дотримання домовленості: працювати без корупції в середовищі впливів ОДА. Згодом була нагода попрацювати у складі іншої команди (вдячний за виявлену довіру!). То був карколомний досвід. Управлінські підходи Олександра Савченка нові для мене, але теж ефективні. Особливо такі методи результативні, коли в одному колективі уживаються люди з різними цінностями”, — зазначив Сергій Кошарук.

У своєму повідомленні він зазначив досягнення у роботі, зокрема, такі основні аспекти, як  децентралізація, енергоефективність та екологія. Кошарук наголосив, що справжнім викликом для нього став ветсанзавод, який зараз перебуває на стадії ліквідації.

« Ще Ковельським міським головою я намагався боротися із загрозами, які несе це підпртємство довікіллю. Тому на посаді заступника голови ОДА я свідомо і добровільно прийняв цей виклик. Бо крім обізнаності уже були й більші можливості. Сьогодні Ветсанзавод не діє та перебуває на стадії ліквідації. А жителі територій, які мали проблеми з постачанням питної води, тепер мають водопровід з іншого берега Турії»- зазначає посадовець.
Сергій Кошарук поділився думками щодо того, куди далі.

« В Центр зайнятості. Сподіваюся, що нову роботу вдасться знайти швидко. Маю компетенції у кризовому менеджменті, державному управлінні і органах місцевого самоврядування, у сферах екології та енергоефективності. Планую продовження політичного життя. Вірю, що й надалі буду робити все, щоби розбудовувати українську Україну - Країну Щасливих Людей!»

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися