На Волині урочисто зустріли бійців зенітно-ракетного полку
Волинь

На Волині урочисто зустріли бійців зенітно-ракетного полку

21 травня 2019, 11:17
0
0
Сподобалось?
0

Із зони проведення ООС у пункт постійної дислокації повернулися  військовослужбовців 1-го зенітно-ракетного дивізіону 39-го зенітного ракетного полку. З цієї нагоди  у Володимир-Волинському районному будинку культури влаштували урочисту зустріч,- йдеться на сайті міської ради.

Олег Свідерський побажав, аби мир, затишок і злагода завжди панували у родинах бійців, щоб біля рідних вони відновили повністю затрачену під час бойових дій енергію, а їхні сподівання і надії обов’язково були виправдані.

“Маю честь сьогодні привітати вас з поверненням на рідну землю і з успішним виконанням бойового завдання, адже для нас, цивільних, звичайне побажання мирного неба – це для вас професійний обов’язок. І ви прекрасно з ним справляєтеся для того, щоб ми тут мали можливість жити мирним життям”, – Звертаючись до військовослужбовців,сказав заступник міського голови Олег Свідерський.

За сумлінне виконання службових обов’язків, проявлений патріотизм під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції він вручив подяки міського голови та грошові винагороди військовослужбовцям в/ч 2892, старшому солдату Василю Лук’янюку, старшому солдату Олександру Новосаду, підполковнику Сергію Силіну, солдату Артему Татарникову, молодшому сержанту Вадиму Чуприні, сержанту Миколі Шафрану.

Міська влада разом із командуванням зенітно-ракетного полку вже розпочали наповнення спортивного залу в розташуванні частини. Відтак, для максимально корисного проведення дозвілля Олег Свідерський подарував військовим комплект збірних гантелей.

Нагрудними знаками та присвоєнням військових звань відзначило особовий склад військове командування. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто своє життя поклав на вівтар перемоги.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися