На Волині чоловіки крали огорожу з кладовища
Волинь

На Волині чоловіки крали огорожу з кладовища

29 травня 2019, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Поліцейські затримали групу осіб, котрі на автомобілі «ВАЗ 2101» викрали із кладовища в селі Новосілки Горохівського району металеву огорожу. 

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині

У понеділок, 27 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що ніби декілька чоловіків на автомобілі викрадають на кладовищі в селі Новосілки оградки.

На місце одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 27-річний, 28-річний та 20-річний жителі цього ж району викрали з території кладовища металеву огорожу, вагою майже 140 кг. Завершити злочинний задум зловмисникам завадили випадкові очевидці, котрі одразу ж повідомили про кримінальне правопорушення в поліцію.

Правоохоронці вилучили у злодіїв металеву огорожу та транспортний засіб на якому вони вчинили крадіжку.

Слідчі Горохівського відділу поліції за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, арешту строком від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися