На Волині судили водія, який давав хабара копам
Волинь

На Волині судили водія, який давав хабара копам

31 травня 2019, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

На Волині суд призначив покарання чоловіку за підкуп правоохоронців.

Про це пише Район.Ковель.

Згідно з обвинувальним актом, опівночі 1 квітня 2019 року в селі Білашів Ковельського району під час складання працівниками Управління патрульної поліції протоколу про перебування мешканця Турійського району Віктора Волчука за кермом легковика у нетверезому стані останній просив цього не робити і поклав 134 гривні у коробку алкотестера «Драгер», яка знаходилась на капоті службового автомобіля.

На місце події терміново прибули працівники Ковельського відділу поліції, які вилучили гроші, як неправомірну вигоду за не притягнення до адміністративної відповідальності.

Відносно нетверезого водія відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), що карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

В ході досудового розслідування між прокурором Ковельської місцевої прокуратури Вадимом Антонюком та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Ковельський міськрайонний суд під головуванням судді Петра Бойчука вироком затвердив цю угоду та призначив покарання Віктору Волчуку у виді штрафу в розмірі 8 тисяч 500 гривень. Речовий доказ – грошові кошти в сумі 134 гривні, конфісковано в дохід держави.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися