Керівництво поліції Волині обіцяє «принципово і жорстко» контролювати своїх співробітників
Волинь

Керівництво поліції Волині обіцяє «принципово і жорстко» контролювати своїх співробітників

5 червня 2019, 21:24
0
0
Сподобалось?
0

5 червня у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області провели нараду, де йшла мова про дотримання співробітниками дисципліни та законності на службі та у повсякденному житті.

Про подію інформує сектор комунікації поліції Волині. 

«Поліцейський має бути прикладом для інших. Запевняю, що реагування керівництва поліції області на прояви негідної поведінки співробітників, як під час виконання ними службових обов'язків, так і поза службою - безальтернативно принципове та жорстке», – зазначив т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області Олександр Климовський.

Усю інформацію про можливу недостойну поведінку працівників поліції ретельно перевірятимуть. За результатами перевірок приймуть відповідні рішення.

Також керівництво поліції області визначило заходи, спрямовані на посилення дисципліни та відповідальності особового складу та просить громадян у випадку неправомірних дій правоохоронців обов'язково та невідкладно повідомляти про це на лінію служби "102".

Цього ж дня Голова Національної поліції України Сергій Князєв під час позапланової наради із керівниками структурних та територіальних підрозділів поліції наголосив на необхідності перевірки всіх фактів негідної поведінки співробітників поза службою. 

Сергій Князєв наголосив, що трагедія у Київській області із п’ятирічним Кирилом Тлявовим вразила все поліцейське суспільство.

«Незважаючи на такі кардинальні зміни, ми не встигли найголовнішого – попередити смерть дитини. Попередніми доповідями службового розслідування у Переяслав-Хмельницькому встановлено, що один із затриманих поліцейських системно порушував суспільні норми поведінки. Місцеві мешканці мали до нього багато претензій людського характеру. Але реакції з боку керівників підрозділу не було», – зазначив Голова Нацполіції.

Нагадаємо, 3 червня у Луцьку активісти вимагали покарати поліцейських, які  застрілили 5-річного хлопчика на Київщині. 5 червня дитину поховали


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися