Для волинського міста придбали рентген-апарат майже за три мільйони
Волинь

Для волинського міста придбали рентген-апарат майже за три мільйони

16 червня 2019, 18:11
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському територіально-медичному об’єднанні відбулася презентація нового рентген-апарату IMAX 7300, придбаного за кошти місцевого бюджету. Вартість обладнання становить 2,813 мільйона гривень.

На презентацію сучасної цифрової ренгентустановки завітав міський голова Петро Саганюк, який відзначив, що така подія – ще один важливий крок у розвитку медичної галузі Володимира-Волинського. Рентген апарат IMAX 7300 – рентген-діагностичний комплекс на 2 робочих місця, який виконує цифрові та аналогові знімки високої якості з генератором потужністю 55 кВт, рентгенівською трубкою Toshiba та комп’ютерним забезпеченням (принтер, сканер, ПК, монітори) фірми SONY .

Рентгенівська система розрахована на багатоцільові дослідження із великим потоком пацієнтів, випромінювач оснащений сенсорним екраном управління з графічними показниками зон дослідження, анатомічні параметри автоматично встановлюються після вибору дослідження, система управління переміщення штатива, випромінювача і деки столу проста і має кілька рівнів захисту від механічних пошкоджень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися