У луцьких маршрутках через кілька місяців можна буде розплатитись картою
Волинь

У луцьких маршрутках через кілька місяців можна буде розплатитись картою

19 червня 2019, 11:26
0
0
Сподобалось?
0


У Луцьку визначили оператора, який встановить електронні системи у маршрутках.

Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Як зазначив начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов, на укладення договору після прийняття рішення потрібен місяць, а оператор має впровадити електронні системи оператор має протягом 4 місяців з дати укладання договору.

Під час засідання члени виконкому затвердили результати конкурсу на відбір оператора електронних систем щодо визначення переможцем конкурсу «KENT KART EGE ELEKTRONIK» спільно з «PAYNET SERVICES». ТзОВ «Візор-МАК», яке брало участь в конкурсі, посіло друге місце.

Управлінню транспорту та зв'язку доручили підготувати необхідні матеріали для укладення договорів про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцька.

Нагадаємо, представники турецького підприємства презентували сучасне мультимедійне обладнаннядля тролейбусів та маршруток, яке вже використовується майже у 40 містах і країнах світу. Компанія представила бортові комп’ютери і сучасні пристрої для оплати проїзду.

Також Kentkart запропонували систему стеження за своєчасним рухом транспорту, систему спостереження і звітування. Для Луцька підприємство пропонує автоматизовану систему оплати за проїзд, систему відеоспостереження, інформування пасажирів, систему контролю за своєчасністю руху транспорту, точне відстеження пасажиропотоку та мобільний додаток для пасажирів.

У кожному транспортному засобі планується встановлення комп’ютера для водія. Кожен водій також матиме персональну картку, з допомогою якої буде авторизовуватися в системі. Бортовий комп’ютер покаже маршрут руху та точний час прибуття на ту чи іншу зупинку. Прилад також буде попереджати про відставання чи випередження графіку руху, він унеможливлює відставання від визначеної швидкості та графіку пересування.

Для оплати за проїзд пасажирам буде достатньо прикласти свою картку до електронного терміналу. Поповнювати картку лучани зможуть у спеціальних пунктах, із допомогою банківської системи, а також з використанням свого мобільного телефону. Під час оплати за проїзд буде фіксуватися інформація про кожного пасажира, точна кількість осіб, які скористалися транспортом.

Також система унеможливить зловживання готівкою, оскільки вся готівка буде проходити через електронну систему. А отже жоден водій не зможе скористатися коштами, якими оплачується проїзд. Також пасажири отримуватимуть інформацію про кожну зупинку, назва якої буде висвічуватися на електронному табло. Відбуватиметься і голосове інформування про зупинки.

Представники підприємства відзначали стійкість приладів до будь-яких ушкоджень, також повідомили, що всі пристрої мають відповідні сертифікати якості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися