У моторошній аварії на Волині загинув поляк і травмувались діти
Волинь

У моторошній аварії на Волині загинув поляк і травмувались діти

19 червня 2019, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Вранці, 19 червня на автодорозі, сполученням «Київ –Ковель – Ягодин», поблизу села Уховецьк Ковельського району автомобіль «Fiat Ducato» зіткнувся із легковиком «Citroen C4».

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години, - про це повідомляють у прес-службі поліції Волині. 

На місці події працює слідчо-оеративна група поліції, з’ясовуються обставини трагедії.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля «Fiat Ducato» перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Citroen C4», під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща. Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля «Fiat Ducato», серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

На місці працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохорнці з’ясовують усі обставини трагедії.

Подію зареєстровали у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопушення та інші події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розсілудвань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися