Троє волинських випускників склали ЗНО на максимум – 200 балів
Волинь

Троє волинських випускників склали ЗНО на максимум – 200 балів

19 червня 2019, 14:35
0
0
Сподобалось?
0

На Волині дівчина з Голоб і двоє випускників луцької школи №9 здали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів з різних предметів.

Про це інформаційному агентству ВолиньPost розповіла завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко

За словами Алли Корнейко, основна сертифікаційна сесія ЗНО вже закінчилася. Утім, наразі відомі результати тестування з трьох предметів – української мови, математики і фізики. 

Завтра, 20 червня, будуть відомі результати ще з трьох предметів. Остаточні результати ж ЗНО будуть 26 червня, тоді і знатимуть кількість випускників, які склали ЗНО на максимальний бал та успішність області загалом. 

Наразі відомо, що ЗНО з української мови на 200 балів склала випускниця НВК "Загальноосвітня школа I-III ст. - гімназія" селища Голоби Ковельського району, а двоє випускників комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради» отримали найвищий бал на ЗНО з математики. 

Алла Корнейко додала, що з 26 червня починається додаткова сесія ЗНО, яка триватиме до 12 липня. Її проводять для осіб, які з поважних причин не мали можливості взяти участь в основній сесії. В області буде два пункти: один для випускників шкіл, інший для вихованців навчальних закладів з системи пенітенціарної служби (колоній).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися