На Волині затримали двох чоловіків, які продавали наркотики
Волинь

На Волині затримали двох чоловіків, які продавали наркотики

1 липня 2019, 13:49
0
0
Сподобалось?
0

На Волині затримали 30-річного та 34-річного чоловік, котрі займалися незаконним збутом на території області наркотичних і психотропних речовин. 

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Поліцейські під час проведення оперативної закупки виявили в 30-річного жителя Ківерцівського району 5 г порошкоподібної речовини зовні схожої на амфетамін. Окрім того, у зловмисника поліцейські вилучили 14 пакетів вагою 14 г із порошкоподібною речовиною. У місті Камінь-Каширський час санкціонованого обшуку за місцем проживання 34-річного жителя райцентру правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб метадон, а також канабіс.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєні кримінальних правопорушень за ознаками злочинів, передбачених за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання на строк від шести до десяти років позбавлення волі.

Суд підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та тримання під вартою на термін 60 діб.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися