Депутати хочуть знизити вартість проїзду у громадському транспорті Луцька
Волинь

Депутати хочуть знизити вартість проїзду у громадському транспорті Луцька

3 липня 2019, 17:29
0
0
Сподобалось?
0


Депутати Луцької міської ради вважають, що треба знизити вартість проїзду у маршрутках.

Про це йдеться у проекті рішення.

Скасувати рішення виконавчого комітету міської ради від 23.05.2019 № 331-1 «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху».

23.05.2019 виконавчим комітетом Луцької міської ради було прийнято рішення №331-1 «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху». Відповідно до змісту вказаного рішення у місті Луцьку було піднято вартість проїзду у громадському транспорті для різних категорій населення

Протягом місяця до представників депутатського корпусу надійшла велика кількість звернень від мешканців міста щодо необгрунтованості підняття тарифу на проїзд та невідповідність вартості якісним показникам послуг що надаються.

Таким чином, у зв'язку з невідповідністю прийнятого рішення базовим принципам, що закріплені в Конституції України та Законі України "Про місцеве самоврядування в Україні" вважаємо за необхідне скасувати вказане рішення виконавчого комітету, яке крім вищевказаних аргументів не відповідає інтересам територіальної громади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися