У Луцьку на хабарі затримали чиновника
Волинь

У Луцьку на хабарі затримали чиновника

11 липня 2019, 17:24
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку у хабарництві викрили одного з керівників Волинського обласного фонду підтримки індивідуального будівництва на селі.

Про це повідомили у прес-службі Управління захисту економіки у Волинській області.

Оперативники управління захисту економіки у Волинській області Національної поліції України спільно з військовою прокуратурою Західного регіону задокументували корупційну діяльність керівництва обласного фонду підтримки індивідуального будівництва на селі.

За позачергове отримання кредиту для будівництво житлового будинку за програмою «Власний дім» вимагали від місцевого жителя неправомірну вигоду - 10% від загальної суми кредиту, що становить 30 тисяч гривень.

Сьогодні, 11 липня, працівники Управління захисту економіки у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Західного регіону України спільно з слідчими СУ ГУНП у Волинській області затримали одного з посадовців під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 7 тисяч гривень.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, по закінченню яких буде вирішуватися питання щодо повідомлення посадовцю про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 КК України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися