Фото ілюстративне
Волинь

Чоловік дев’ять місяців бореться із загадковою хворобою

28 липня 2019, 23:26
1
2
Сподобалось?
2

Упродовж дев’яти місяців Андрій Іванович (з етичних причин ми не називаємо справжнього прізвища співрозмовника) бореться із невиліковною хворобою. Хоча лікарі й поставили йому діагноз: «гостра токсико-алергічна реакція, що проявляється кропив’янкою хімічного генезу», однак допомогти не можуть. Куди він тільки не звертався, що тільки не приймав – хвороба не піддається лікуванню і повертається знову і знову. Саме тому чоловік вирішив розповісти про свої проблеми редакції. Можливо, знайдуться медики або народні цілителі-травники, готові взятися за лікування його недуги, а заодно виявити причину її виникнення?

Незадовго до того, як це трапилося, сусіди попросили Андрія Івановича допомогти пофарбувати стіни під’їзду, бо живе чоловік у багатоквартирному будинку. А через десять днів він прокинувся від спазмів у грудях, йому перекривало дихальні шляхи, зовсім не міг говорити. Усе тіло набрякло, а на шиї, голові та грудях висипали тверді рожево-фіолетові підшкірні утворення. Це був набряк Квінке, який йому зняли в районній лікарні. Однак не встиг чоловік повернутися додому, як  через кілька годин висипання з’явилися знову і до вечора були майже на всьому тілі. Аж 21 день його тримали в лікарні, намагаючись подолати недугу.

– Сказали, що це токсико-алергічний дерматит, – розповідає Андрій Іванович. – З часом кропив’янка почала з’являтися на застосування будь-якого препарату, тож лікареві довелося підбирати все інші та інші ліки кожну добу. Медики намагалися знайти причину хвороби, але минає дев’ятий місяць, відколи я мучуся, а результатів так і немає. Звідки ця напасть? Може, від ядучої фарби, якою я фарбував під’їзд будинку? Від нафтопродуктів, якими користуюсь не один десяток років, бо працюю водієм? Чи, може, від парів, якими надихався, коли зупинився на полі із соняшниками, щоб помилуватися ними, і відчув якийсь специфічний запах? А може, всьому виною озерна риба, яку споживав перед цим? Чув, що в ній можуть бути глисти, небезпечні для людини.

Моєму співрозмовникові очищали печінку, шлунок і підшлункову – виводили токсини із внутрішніх органів. Тіло починало очищатися, а через два тижні знову обсипало. Яких тільки аналізів він не робив! На які тільки інфекції та паразити не здавав кров! А виявити збудника так і не вдалося. Скільки грошей витрачено на дослідження та медикаменти! І нічого…

Після п’яти місяців медикаментозного лікування у Андрія Івановича з’явилася негативна реакція на хімічні препарати. Тепер і їх заборонили. Перейшов на трави. А останні три місяці користується старовинним тибетським рецептом на основі часнику та вживає настоянку полину. Тобто хапається за всі можливі варіанти. Тому і вирішив звернутися у редакцію: а раптом знайдуться фахівці у галузі дерматології чи травники- цілителі, які готові відгукнутися на проблеми пана Андрія та, можливо, зарадити його біді…

Наталія ЛЕГКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Артур
    Артур

    Загальновідомо всім хто цікавиться траволікуванням, що череда найкраще діє в таких станах як "гостра алергічна реакція" Не полин і не часник, вони наприклад, від паразитів. Хоча якщо не вигнати паразитів одразу, а поступово дратувати їх травами, теж будуть такі прояви "кропів’янки". В людини можливо, відбулися такі зміни в організмі під багаторічною дією хімії, які організм сам не може компенсувати, тобто умовно-незворотні, наприклад зміна органів/залоз тощо. Тому треба тепер приймати деякі компенсуючі ( натуральні ) препарати, аналогічно як при діабеті чи псоріазі. Є ще інші трави -верес, наприклад та подібні трави з сімейства вересових - брусниця, наприклад. Можна уважно почитати різні джерела в інтернеті на тему лікування аутоімунних станів за допомогою трав. Ще там важлива загальна детоксикація . Хочу зауважити що джерела по аутоімунним станам в основному російськомовні, але не треба звертати на це уваги, тому що добро не має національності, які і зло. Ще можливе суттєве порушення роботи печінки, тому і висипи на шкірі суто як симптом. Але перед тим треба звернутись до Бога та покаятись в гріхах, тоді будуть підказки йти ( від людей звичайно), хоча треба всі підказки перебрати, зважити, визначити кращу. Цей чоловік не зважив поради на вагах розуму, тому став пити часник та полин, які загалом збільшують аутоімунні реакції, хоча і дещо покращують роботу печінки, наприклад.

    30 липня 2019, 17:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися