«Волинь» відстояла нічию у Львові
Волинь

«Волинь» відстояла нічию у Львові

4 серпня 2019, 19:20
0
0
Сподобалось?
0

Матч «Руху» і «Волині» можна назвати одним з центральних у турі. Адже обидва клуби і за інфраструктурою, і за підбором гравців мають всі підстави претендувати на підвищення у класі.

«Рух» – «Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Кожанов (3 – з пенальті), 1:1 – Кондраков (73).

«Рух»: 21. Мисак, 90. Заставний, 8. Нємчанінов, 30. Копина, 18. Мартинюк (22. Синиця, 71; 17. Мисик, 87), 10. Габріель (19. Кондраков, 65), 99. Русин, 4. Дуць, 3. Марушка, 31. Леандро, 77. Калюжний (14. Брікнер, 58).

«Волинь»: 42. Неділько, 40. Ульянов, 4. Болденков, 27. Мельничук, 93. Цюпа, 95. Курко, 44. Неплях, 11. Бартулович (18. Рябов, 81), 29. Кожанов (23. Богомаз, 81), 10. Хагназарі, 22. Волошинович (21. Пономар, 74).

Оскільки майбутня головна арена рухівців нині якраз перебуває на стадії будівництва, своїх гостей вони приймають на полі львівського стадіону «Скіф». Цього разу сюди разом з «Волинню» прибули кілька десятків відданих уболівальників, основу десанту склала стара гвардія луцьких ультрас. Уже на стартових хвилинах вони отримали нагоду порадіти за свою команду. Після спроби виконати простріл вздовж воріт Ростислав Волошинович влучив у руку Володимиру Заставному. Навряд чи тут йшла мова про навмисне порушення правил, але головний арбітр матчу Олексій Деревінський таки вирішив призначити 11-метровий удар. Його бездоганно виконав Денис Кожанов. Голкіпер «Руху» Роман Мисак вгадав напрямок удару і навіть трохи дотягнувся до м’яча, але врятувати свої ворота не зміг.

Швидкий гол дещо підпсував гру. «Волинь» наглухо сіла в оборону, а господарі поля без тренерських коректив не змогли до перерви пере налаштувати гру в умовах нової реальності, коли потрібно було відірватися. Загалом у першому таймі можна виділити два моменти. У «Руха» удар на точність з кута штрафного майданчика виконував Ростислав Русин, а бразилець Габріель метрів з семи ударом зльоту не влучив у праву дев’ятку воріт Віталія Неділька. Лучани за 45 хвилин провели одну класну контратаку, проте гостра скидка під удар від Кожанова в район 11-метрової позначки не одразу знайшла свого адресата. Зрештою пробив Сіаваш Хагназарі але дуже невдало.

Другий тайм був значно жвавішим. «Локомотивом» виступав саме «Рух». Господарі поля великим силами пішли рятувати гру. Однак тривалий час грамотно побудована оборона «Волині» відбивала наскоки суперника. Тоді наставник винникіської команди Леонід Кучук провів кілька замін, і як показали подальші події, дуже вдалих. Данило Кондраков та Іван Брікнер значно загострили дії своєї команди в атаці. Перший 200-відсотковий момент свіжий Кондраков втратив на 71 хвилині, не влучивши у ворота головою з трьох метрів. На 73 хвилині оборонці «Волині» дозволили безперешкодно пробити метрів з двадцяти Русину. М’яч добряче гепнувся об стійку і відлетів у поле, де першим на підборі був все той же Кондраков і відправив «круглого» у сітку.

Цей гол ще більше оживив гру, адже кожна з команди намагалася вирвати перемогу. Значно ближчими до цього були господарі поля, але або рятував Неділько, як в епізоді після дальнього удару Брікнера, або оборона лучан ловила групу атаки суперника у штучний офсайд. У «Волині» найкращий шанс забити у другому таймі мав Валерій Болденков, який пробивав по воротах після подачі кутового.

У двох стартових турах «Волинь» набрала 1 очко й ділить у турнірній таблиці 10–11 із запорізьким «Металургом». Наступний матч лучани проведуть 10 серпня вдома з «Прикарпаттям» за порожніх трибун, адже луцький стадіон «Авангард» дискваліфіковано за безпорядки на матчі зі львівськими «Карпатами».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися