З Миколаєва «Волинь» везе «баранку» і наближається до зони вильоту
Волинь

З Миколаєва «Волинь» везе «баранку» і наближається до зони вильоту

17 серпня 2019, 22:47
0
0
Сподобалось?
0

Хоча керівництво луцького клубу неодноразово заявляло, що на цей сезон у «Волині» чітке завдання – підвищення у класі, поки ні результати, ні гра «хрестоносців» ці заяви на ділі нічим не підкріплюють. Після чотирьох турів підопічні Андрія Тлумкака йдуть над зоною вильоту й мають другий знизу результат за кількістю пропущених голів – більше пропустив лише запорізький «Металург».

МФК «Миколаїв» – «Волинь» – 3:2

Голи: 1:0 – Бугай (4), 1:1 – Бартулович (21), 1:2 – Горопевшек (47), 2:2 – Берко (80), 3:2 – Семенина (82).

Нереалізований пенальті – Войцеховський (9).

МФК «Миколаїв»: 1. Старченко, 95. Попов, 77. Кушніренко, 29. Кіричук, 33. Слінкін (18. Горват, 76), 44. Вітенчук, 9. Бугай, 23. Ковальов, 99. Сондей, 78. Рогозинський (17. Кравченко, 75), 11. Войцеховський (7. Берко, 72).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін, 17. Михалик, 95. Цюпа, 4. Болденков, 95. Курко, 11. Бартулович, 22. Волошинович (16. Рябов, 68), 29. Кожанов (27. Мельничук, 78), 10. Хагназарі, 5. Горопевшек.

Матч почався якнайгірше. Стартовий штурм господарів призвів до гола уже на четвертій хвилині. «Корабели» змарнували ще кілька нагод, а на 9 хвилині вже заробили право на 11-метровий. Неділько парирував удар Войцеховського і врятував «Волинь» від катастрофи. Це був переломний момент у матчі.

Лучани відсунули гру від власних воріт і за справу взявся тепер уже герой минулого матчу «Волині» Горопевшек. На зустріч з «Миколаївом» він вийшов як центр форвард. На 21 хвилині він заволодів м’ячем поблизу чужих воріт після пасу з глибини поля і одразу переправив на Бартуловича, який ударом у дальній нижній кут зрівняв рахунок. На старті другого тайму Горопевшек і взагалі вивів «хрестоносців» вперед, який виявився найспритнішим у штрафному майданчику «корабелів» після подачі кутового.

Хвилин з двадцять «Волинь» більш-менш впевнено контролювала гру, й навіть могла збільшити рахунок, якби точнішими у завершальних ударах були Кожанов і Бартулович. Десь у середині тайму тренерський штаб лучан вирішив, що справу зроблено і треба зберегти те, що є, і затіяв перебудову. Горопевшек повернувся у захист, кілька гравців групи атаки сіли на лаву запасних, натомість вийшли футболісти більше орієнтовані на руйнування. Проте надійності захисту це не додало. Лучани просто «залізли» у свої ворота. А ось заміни господарів зіграли на всі сто. Спершу свіжий Семенина вдало асистував Берку, який вийшов на поле лише на 68 хвилині. Ще через кілька хвилин вже й сам Семенина ударом зі штрафного переграв Неділька – 3:2.

В останні хвилини пішов відкритий футбол. Врятувати гру для «Волині» міг Михалик. Вже у компенсований час він поцілив у поперечину воріт «Миколаєва», а після добивання від Болденкова м’яч намертво забрав Старченко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися