Подарунок «Волині» уболівальникам на День Незалежності: тотальна перевага і «валідольна» кінцівка
Волинь

Подарунок «Волині» уболівальникам на День Незалежності: тотальна перевага і «валідольна» кінцівка

25 серпня 2019, 03:41
0
0
Сподобалось?
0

В останні роки часто траплялося так, що на День Незалежності припадали домашні матчі футбольного клубу «Волинь». І у більшості з них, не залежно від суперника, лучани перемагали. Не стало виключенням і цьогорічне 24 серпня. «Волинь» у рідних стінах розібралася із «Чорноморцем».

«Волинь» – «Чорноморець» – 3:2

Голи: 1:0 – Кожанов (3 – з пенальті), 2:0 – Горопевшек (13), 2:1 – Павлов (24 – з пенальті), 3:1 – Волошинович (30), 3:2 – Гошкодеря (86).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 17. Михалик (34. Климець, 64), 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко, 44. Неплях (11. Бартулович, 46), 22. Волошинович (20. Карпенко, 64), 29. Кожанов (27. Мельничук, 84), 10. Хагназарі (8. Чачуа, 75), 5. Горопевшек.

«Чорноморець»: 35. Безотосний, 33. Воронін, 9. Гошкодеря, 77. Остапенко (25. Войтіховський, 76), 5. Рижук (19. Велєв, 90), 17. Ткачук, 7. Мусолітін, 21. Хамелюк, 52. Коваленко (23. Норенков, 5), 10. Аржанов – к, 24. Павлов.

Вилучення: Воронін (2 – фол останньої надії), Норенков (87 – друге попередження).

«Хрестоносці» посилено і різнопланово готувалися до зустрічі з одеситами. Посеред тижня для емоційної розрядки «Волинь» провела невеличкий спаринг зі командою спортивних журналістів Луцька. Уже безпосередньо перед самим матчем з’явилася приємна новина, що до табору луцької команди повернувся на правах оренди форвард Ігор Карпенко, котрий класно відіграв друге коло попередньої першості й дуже був потрібен команді у перших матчах нинішньої.

«Волинь» почала гру потужно, і вже на другій хвилині Денис Кожанов примусив сфолити на собі Сергія Вороніна. Оскільки порушення відбулося у карному майданчику, арбітр призначив пенальті, та ще й вилучив винуватця, розцінивши його дії як фол останньої надії. Кожанов впевнено реалізував 11-метровий. На 13-й хвилині перевага «Волині» збільшилася до двох голів. Голкіпер «Чорноморця» впорався з ударом Ростислава Волошиновича, але не зміг зафіксувати м’яч у руках, тож його добив у сітку новоспечений бомбардир лучан, а ще донедавна головний центральний оборонець, Міха Горопевшек. Але футболісти «Волині» чомусь не стали далі розвивати свій колосальний успіх. Із зони комфорту їх вивів гол одеситів. За гру рукою 11-метровий тепер уже призначили у ворота Віталія Неділька. Він дістав м’яч, але той таки прослизнув за лінію воріт – 2:1! «Хрестоносці» опанували ситуацію на полі й до перерви могли зняти усі питання щодо переможця матчу. Натомість реалізував свій момент лише один Волошинович.

За рахунку 3:1 команди пішли на перерву і вийшли на другий тайм. Гра складалася так, що все йшло до розгрому. Але лучани раз за разом  пробачали помилки суперникам і розкидалися 100-відсотковими моментами. І тому, фактично за тотальної переваги, «Волині» не уникла валідольної кінцівки матчу. На 88-й хвилині гості знову скоротили рахунок до мінімуму – м’яч у ворота у буквальному смислі слова заштовхав добре відомий лучанам Віталій Гошкодеря. У заключні хвилини «Чорноморець» активно побіг вперед, але агресія в атаці зіграла з гостями злий жарт. Друге попередження й вилучення отримав чи не найкращий у складі одеситів гравець Норенков, після чого шанси врятувати гру в одеситів наблизилися до нуля.

Заслужена перемога «Волині» підняла її у середину таблиці та дозволила скоротити відставання від лідерів всього до трьох очок.

Уже у середу лучани виїзним матчем із хмельницьким «Поділлям» стартують у розіграші кубка, а 31 серпня «хрестоносці» у черговому матчі чемпіонату спробують на виїзді відібрати очки в «Оболоні».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися