У Волинській облраді нагородили спортсменів-паралімпійців, які стали чемпіонами світу
Волинь

У Волинській облраді нагородили спортсменів-паралімпійців, які стали чемпіонами світу

31 серпня 2019, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській облраді нагородили спотртсменів-паралімпійців Марину Мажулу та Сергія Ємельянова. 
Марина Мажула нині - Майстер спорту міжнародного класу, а Сергій Ємельянов - Заслужений майстер спорту України. Значки та посвідчення паралімпійцям вручил  керівники обласної ради 30 серпня. Спортсмени займаються параканое і мають досить потужні здобутки в цьому виді спорту, завдяки чому отримали підвищення в статусі.

Зазначимо, нещодавно на чемпіонаті світу, який відбувався в угорському Сегеді, волинські спортсмени здобули золоті нагороди.

"Я вітаю вас, бажаю успіхів і не зупинятися на досягнутому.  В принципі, ви й не будете зупинятися, бо ви - не такі. Дякую вам за той позитив, яким ви ділиттеся. Волинянам є ким пишатися!", - звернулася до спортсменів Ірина Вахович.

В ході спілкування з керівництвом обласної ради спортсмени розповіли, що мають хороші результати завдяки тренерові Вячеславу Загребі та теплій підтримці своїх родин. Хоча, направду, бачаться з сім'ями дуже рідко, адже тренуватися доводиться у Дніпрі, бо там є відповідна база для спортсменів з інвалідністю. Багато часу займає й участь в змаганнях. Останні відбувалися в угорському Сегеді, де волинські спортсмени здобули золоті нагороди.  Для Сергія, який,  до слова, є чемпіоном Паралімпіських Ігор-2016, ця вища нагорода стала третьою на чемпіонатах світу, для Марини – друга. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися