«Волинь» не помітила «Кремінь»
Волинь

«Волинь» не помітила «Кремінь»

5 вересня 2019, 09:00
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» набирає ходу у першості. У домашньому матчі з «Кременем» «хрестоносці» подарували уболівальникам багато чудових емоцій і здобули третю перемогу у сезоні.

«Волинь» – «Кремінь» – 3:0

Голи: 1:0 – Горопевшек (29), 2:0 – Ченбай (44 – автогол), 3:0 – Пономар (59).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к (27. Мельничук, 89), 17. Михалик (34. Климець, 37), 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко (7. Стрижеус, 79), 11. Бартулович (16. Рябов, 83), 10. Хагназарі (21. Пономар, 58), 29. Кожанов, 5. Горопевшек, 20. Карпенко.

«Кремінь»: 23. Будюк, 16. Сидоренко, 88. Зозуля, 3. Гончаренко, 21. Ченбай – к, 29. Сафонов, 89. Воронченко (8. Масалов, 65), 17. Єрмаченко, 11. Павлик, 15. Нечипоренко (20. Астахов, 53), 45. Удод (19. Тарануха, 62).

Вилучення: Ченбай (51 – друге попередження).

Єдине що можна закинути футболістам «Волині» у цьому матчі, так це те, що підсумковий рахунок залишився порівняно скромним. Кременчужани більш-менш на рівних з лучанами трималися тільки перших хвилин двадцять. Надалі перевага підопічних Андрія Тлумака була повною і беззаперечною. Фундамент майбутньої перемоги «Волині» заклав Міха Горопевшек. Словенець, який все частіше виходить на позиції центрфорварда, раз-по-раз вигравав верхову боротьбу гостей, проте першим ударам бракувало точності. На 29 хвилині Міха нарешті пристрілявся і черговий навіс від Денис Кожанова завершив гарним ударом головою – 1:0. Далі «Волинь» лише збільшувала тиск. Співавтором другого голу знову став Кожанов, цього разу його простріл призвів до автогола у виконанні Сергія Ченбая. До речі, капітан «Кременя» взагалі провалив цей матч. На початку другого тайму він отримав два попередження й залишив свою команду у меншості. До речі, другий «гірчичник» Ченбай заробив за фол проти Кожанова. Лучани дуже швидко реалізували чисельну перевагу. Віталій Пономар тільки-но вийшов на поле і першим доторком до м’яча довів рахунок до 3:0! На цьому матч можна було б і закінчувати. «Кремінь» просто загубився на полі. За півгодини з хвостиком, що лишилися до фінального свистка, «хрестоносці» могли не тільки подвоїти свою перевагу, а й потроїти. Безліч моментів на будь-який смак лучани не реалізували. Такий перебіг подій дозволив тренерському штабу «Волині» замінити низку ключових гравців наприкінці матчу. Це можна було робити навіть раніше. Уже 8 вересня лучани зіграють свій наступний матч зі значно сильнішим суперником – «Волинь» завітає на Кіровоградщину в гості до «Інгульця».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися