«Волинь» сенсаційно ледь не програла вдома аутсайдеру
Волинь

«Волинь» сенсаційно ледь не програла вдома аутсайдеру

15 вересня 2019, 20:17
0
0
Сподобалось?
0

До Луцька «Балкани» приїхали у статусі одного з аутсайдерів першої ліги, «хрестоносці» ж навпаки почали набирати хід. Але, хоча команда із села Зоря на Одещині зовсім молода і має недовгу історію взаємостосунків із «Волинню», проте вже встигла заробити славу незручного суперника для лучан. І цей матч не став виключенням.

«Волинь» – «Балкани» – 2:2

Голи: 0:1 – Златов (15 – з пенальті), 0:2 – Паламар (38), 1:2 – Цюпа (68), 2:2 – Бартулович (90+3 – з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков (16. Рябов, 79), 44. Неплях, 93. Цюпа, 95. Курко, 11. Бартулович, 29. Кожанов, 10. Хагназарі (8. Чачуа, 54), 20. Карпенко (21. Пономар, 61), 5. Горопевшек.

«Балкани»: 12. Паламарчук, 5. Опря, 99. Гаврилюк, 17. Юречко, 89. Ільницький, 3. Златов – к, 14. Георгієв (9. Захаревич, 57), 46. Пархоменко, 21. Чернишов (15. Серденюк, 89), 22. Паламар (77. Антюх, 67), 25. Платунов.

Матч «Волинь» розпочала потужно. Апогеєм стартового натиску став момент Горопевшека, який замикав простріл з флангу перебуваючи за два метри від воріт. Проте Міха ногою лише «погладив» м’яч, тому воротар з ударом впорався. Гості пережили найважчі хвилини і все сміливіше йшли вперед і на 15 хвилині заробили 11-метровий, який реалізував Златов. Буквально одразу лучани могли відігратися. Знову ворота Паламарчука розстрілювали практично впритул, перший удар голкіпер «Балкан» перевів у стійку, а добивання з метра було вкрай невдалим – м’яч пройшов повз ворота. І за цю невикористану нагоду суперник знову покарав. Паламар випередив захисників «Волині» на дальній штанзі і замкнув простріл з правого флангу – 0:2.

У другому таймі команди зіграли у відкритий і цікавий футбол. Лучани діяли першим номером, а гості вибігали у швидкі контратаки. Якби команди використали хоча б половину моментів, рахунок міг би стати хокейним. Але реалізація кульгала. Надію лучанам на результат подарував Цюпа. Він переправив м’яч у сітку після скидки головою від Горопевшека. Напруга у матчі трималася до останніх компенсованих хвилин. «Хрестоносці» отримали право на 11-метровий, і Бартулович приніс «Волині» нічию. Перед початком цього матчу цей результат сприймався б як трагедія, але у підсумку доводиться радіти й цьому.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися