Волинське підприємство у меблях переправляє бурштин до Китаю, - журналіст
Волинь

Волинське підприємство у меблях переправляє бурштин до Китаю, - журналіст

23 вересня 2019, 22:33
1
0
Сподобалось?
0

Підприємство «Гербор-Холдінг», що у Володимирі-Волинському, працює зі схемами перевезення бурштину у панельних меблях за кордон. Про це розповів  в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд» на «12 каналі» журналіст каналу «1+1» Євген Плінський.

«Схеми вивезення бурштину до Китаю є навіть у Володимир-Волинському підприємстві «Гербор-Холдінг», яке займається виготовленням меблів». Я бачив документи однієї з кримінальних справ. Ця компанія вивозить бурштин в корпусних меблях, які вона виготовляє. Але чомусь це підприємство досі працює і у правоохоронців немає до нього ніяких питань. А як завезти в Україну кошти? Через кордон? Є схема, коли бурштин виїжджає в Польщу, звідти він потрапляє в Китай, а з Китаю в Україну, через офшорні країни завозиться побутова техніка і перекидається через україсько-польський кордон, тобто за український бурштин розрахунок відбувається айфонами, телевізорами, пральними  машинами. Це величезний клубок пов’язаних між собою процесів, – каже журналіст.

Директором «Гербор-Холдінгу» є Олег Борбелюк. Він, свого часу, очолив місцевий осередок партії «Наш край», до якої також входять депутати Володимир-Волинської міської ради – керівник  молодіжної «Партії регіонів» Максим Клим’юк та депутат Руслан Мороз.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • demo
    demo

    Що надурили Палицю і його потоки, от полішуки

    24 вересня 2019, 10:57
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися