У драматичному матчі «Волинь» вилетіла з кубка
Волинь

У драматичному матчі «Волинь» вилетіла з кубка

26 вересня 2019, 08:35
0
0
Сподобалось?
0

На матч 1/16 кубка України на Закарпаття «Волинь» прибула практично резервним складом і з мінімальною лавою запасних. Усі лідери команди продовжили підготовку до домашнього матчу чемпіонату із «Агробізнесом». Найдосвідченішим на полі у лучан був Пономар.

«Минай» – «Волинь» (Луцьк) – 1:0

Гол: 1:0 – Маїк (84).

«Минай»: Кулініч, Беца (Стасюк, 70), Сантос (Гавриленко, 55), Вагін, Маткобожик, Кополовець, Пиняшко, Нурієв, Страшкевич (Гегедош, 59), Глагола, Маїк.

«Волинь»: Леванідов, Мартинюк, Ульянов, Мельничук, Стрижеус, Сасовський, Неплях, Рябов, Головкін (Кристін, 46), Мурза (Богомаз, 61), Пономар (Карпенко, 46).

Вилучення: Стрижеус (55 – друге попередженя), Карпенко (79 – друге попередженя).

Перший тайм пройшов у безкомпромісній і рівній боротьбі. Обидві команди грали в атакуючий футбол. У господарів поля відзначитися могли Страшкевич, Нурієв і Кополовець. Але дива у «рамці» творив резервний голкіпер лучан Леванідов. У «Волині» найкращий шанс мав Пономар, який майже виграв дуель віч-на-віч з Кулінічем, однак таки не зміг його пробити з гострого кута. Також шанс вивести «хрестоносців» вперед був у Рябова. Все йшло добре, тільки насторожувала принципова принциповість головного арбітра матчу Копієвського з Кропивницького. Він щедро видавав «гірчичники» лучанам і продовжив цю практику по перерві. Тож уже на початку другого тайму «Волинь» лишилася у меншості через друге попередження для Стрижеуса. «Минай» одразу пішов реалізовувати чисельну більшість. Хороші моменти були у Гегедоша, Нурієва та Пиняшка. Однак знову своє вагоме слово сказав герой матчу Леванідов. «Волинь» трималася і навіть намагалася організувати контргру. В одній з атак Мельничук отримав чудовий шанс відзначитись, але після його удару м’яч пройшов повз дальню стійку. Однак зрівноважити гру завадило ще одне вилучення у складі лучан. Цього разу за сім хвилин два попередження арбітр видав Карпенку. У дев’ятьох лучани сіли на свої ворота, а суперник уже без будь-яких пересторог пішов у навалу. Ще кілька сейвів Левандіова дозволили зберегти інтригу у грі майже до фінального свистка. Лише на 85-й хвилині Маїк результативно замкнув фланговий простріл і вивів «Минай» вперед. Цей гол і виявився єдиним у матчі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися