«Волинь» у меншості здобула перемогу над лідером першої ліги
Волинь

«Волинь» у меншості здобула перемогу над лідером першої ліги

29 вересня 2019, 20:59
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» – «Агробізнес» – 2:1

Голи: 0:1 – Курило (25), 1:1 – Кожанов (76), 2:1 – Хагназарі (90 – з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков, 40. Ульянов (16. Рябов, 46), 93. Цюпа, 95. Курко, 11. Бартулович (10. Хагназарі, 46), 8. Чачуа, 29. Кожанов, 34. Климець, 5. Горопевшек (20. Карпенко, 83).

«Агробізнес»: 1. Воробей, 21. Бойчук, 17. Курило, 5. Палюх, 9. Гагун, 14. Думанюк, 8. Кухарук (22. Вергун, 82), 80. Семенюк, 25. Груша (11. Зінкевич, 69), 17. Черненко, 77. Сікорський (16. Семенець, 89).

Вилучення: Болденков (59 – друге попередження).

«Агробізнес» з перших хвилин почувався у Луцьку як удома. Футболісти з Хмельниччини виглядали розігрували довгі комбінації й мали колосальну перевагу у володінні м’ячем. Проте жодна з потенційних небезпечних атак реальної загрози не несла. Але кількість таки переросла у кість у середині тайму. Гості розіграли кутовий і Ігор Курило, який прибіг із захисту, безперешкодно розстріляв ворота Неділька головою. Це був єдиний реальний момент на дві команди у першому таймі. Голкіпер «Агробізнеса» Олександр Воробей, до речі, вихованець «Волині», взагалі не мав ніякої роботи. Лучани за 45 хвилин не завдали жодного акцентованого удару по воротах. І якось не було помітно у гравців «Волині» надмірного бажання щось змінити.

У перерві тренер «хрестоносців» Андрій Тлумак провів подвійну заміну. На полі з’явилися Рябов і Хагназарі. По грі було помітно, що іранець скучив за великим футболом, адже тривалий час пробув у клубному лазареті. Саме Хагназарі першим серйозно потурбував голкіпера гостей. Коли вже здавалося, що гру вдасться переломити, «Волинь» залишилася у меншості. За зрив небезпечної атаки друге попередження отримав Болденков. Гості пішли вперед великими силами, розраховуючи добити ослабленого суперника. Але вилучення, як не дивно, зіграло на користь «Волині». У лучан прокинулася спортивна, а подекуди і не зовсім спортивна, злість. Жорстка гра і високий пресинг призвели до помилки голкіпера гостей, який задалеко вийшов з воріт і невдало намагався відіграти на захисника. М’яч перехопив Кожанов і з-за меж штрафного майданчика поцілив у порожні ворота.

Далі почалася гра на нервах і на зустрічних курсах. Тепер «Волинь», хоч і у меншості, але домінувала на полі. На останній хвилині матчу «хрестоносці» отримали право на 11-метровий за гру рукою у карному майданчику «Агробізнеса», і Хагназарі не залишив шансів Воробею. Інфарктно-валідольна перемога, вагу якої важко переоцінити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися