У Луцьку чоловік пропонував дітям наркотики та погрожував зґвалтуванням
Волинь

У Луцьку чоловік пропонував дітям наркотики та погрожував зґвалтуванням

7 жовтня 2019, 11:26
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку батьки учнів шкіл № 17 та 23 просять поліцію затримати чоловіка, який поблизу пропонував семикласникам наркотики та погрожував зґвалтувати. 

Під час одного із таких домагань школяр, ім’я та прізвище якого зі зрозумілих причин не називають, встиг сфотографувати чоловіка на телефон, - пише ІА Волинські новини.

Аби встановити особу лучанина, фото розповсюдили серед учнів та вчителів загальноосвітніх закладів. Декілька вчителів ЗОШ № 17 упізнали у ньому свого колишнього учня – 32-річного Володимира Х.

Батьки дітей забили на сполох та звернулись в правоохоронні органи. У пресслужбі ГУ НП у Волинській області підтвердили, що відповідну заяву на цього чоловіка було зафіксовано, триває перевірка.

«Доброго дня! Сьогодні від школи № 17 до школи № 23 чоловік переслідував дітей – семикласників. Пропонував наркотики, погрожував зґвалтувати. Невідомо, чи він перебував у стані алкогольного сп’яніння, чи наркотичного, чи психічно хворий. Якщо будете бачити цього чоловіка, прохання зателефонувати в правоохоронні органи. Поліцію ми повідомили про нього, але невідомо, чи спіймають. Будьте обережні! Розповсюдження інформації вітається!» - йдеться у повідомленні, до якого додають фото лучанина.

Своєю чергою, одна із педагогів школи №17, яка називатися не захотіла, розповіла:

«Про інцидент розповіли учні. Це було не один раз. Діти його сфотографували. Я і ще декілька вчителів впізнали свого колишнього учня Володю Х. Показали фото із соцмереж Володі постраждалим школярам – вони його впізнали. Поліцію повідомили, але наразі результатів нуль».

У коментарях під дописами з фото лучанина люди повідомляють, що чоловік і досі вільно розгулює містом.

Стало відомо, що чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за дрібне хуліганство та появу в громадському місці в нетверезому вигляді.

Тим часом, окремі спільноти у соцмережі фейсбук активно обговорюють інцидент. Батьки постраждалих учнів намагаються самостійно розшукати кривдника своїх дітей. Користувачі час від часу діляться один з одним локаціями із місцем перебування підозрюваного у неадекватній поведінці та погрожують йому саморозправою.







Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися