На Волині та Рівненщині діяла група наркоторговців з мільйонними оборотами
Волинь

На Волині та Рівненщині діяла група наркоторговців з мільйонними оборотами

9 жовтня 2019, 14:57
0
0
Сподобалось?
0

На території Рівненської та Волинської областей Служба безпеки України ліквідувала організовану злочинну групу, учасники якої займались контрабандою прекурсорів та збутом метамфетаміну.

Організував наркобізнес раніше судимий за аналогічні злочини мешканець Рівного. До складу кримінального угруповання входило також подружжя з Волині, яке безпосередньо здійснювало контрабандні поставки в Україну псевдоефедриновмісних пігулок «Cirrus». Переробляли прекурсор у нарколабораторії, облаштованій у будинку ще одного учасника групи на Рівненщині. Готовий «товар» ділки збували роздрібними партіями серед місцевих наркозалежних осіб. За попередніми оцінками, такий «бізнес» щомісяця приносив понад мільйон гривень нелегального прибутку.

На початку жовтня правоохоронці затримали подружжя контрабандистів на митному посту «Устилуг» Волинської митниці під час чергової спроби ввезення понад тисячі псевдоефедриновмісних пігулок. Одночасно у Рівненському районі затримали організатора та одного зі спільників.

Під час обшуків за місцями проживання та у підсобних приміщеннях фігурантів справи, а також у нарколабораторії правоохоронці виявили велику кількість прекурсорів та розфасовані і підготовлені до збуту наркотики.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися