Судили волинянина-наркоторговця
Волинь

Судили волинянина-наркоторговця

10 жовтня 2019, 18:53
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському чоловік намагався продати 370 грамів психотропної речовини за 3 тисячі 140 доларів США.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, - пише ІА Волинські новини.

Під час судового засідання встановили, що обвинувачени придбав психотропну речовину амфетамін, яку зберігав з метою збуту. Так, 18 лютого цього року, перебуваючи на стоянці біля «Першої аптеки», що розташована у Володимир-Волинському на вулиці Ковельській, обвинувачений збув особі, анкетні дані якої змінено, порошкоподібну речовину білого кольору вагою 370 грамів, яка містить у своєму складі – амфетамін масою 10, 91 грама, за 3 тисячі 140 доларів.

Відзначимо, що обвинувачений повністю визнав свою вину, розповівши суду, що в середині січня 2018 року поруч із дискотекою знайшов згорток, в якому знаходилась речовина «МЕТ», тобто амфетамін. Зазначив, що знав, що це за речовина, оскільки раніше пробував її вживати. Також він розповів, що зберігав вказану речовину в гаражі свого товариша, який про це нічого не знав. Влітку познайомився із чоловіком, з яким домовились про збут останньому вказаної речовини за 3 тисячі 140 доларів США. Втім, під час збуту його було затримано співробітниками СБУ. Обвинувачений наголосив, що кошти йому були потрібні для допомоги хворим батькам.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з з конфіскацією усього належного йому на праві власності майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися