«Волинь» легко розібралася із «Черкащиною»
Волинь

«Волинь» легко розібралася із «Черкащиною»

12 жовтня 2019, 21:16
0
0
Сподобалось?
0

ФК «Волинь» продовжує надолужувати відставання від групи лідерів першої ліги. Лучани здобули третю поспіль перемогу у чемпіонаті,

«Волинь» – «Черкащина» – 3:0

Голи: 1:0 – Хагназарі (39), 2:0 – Кожанов (43), 3:0 – Карпенко (90+4).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 17. Михалик (4. Болденков, 46), 34. Климець, 95. Курко, 8. Чачуа (44. Неплях, 84), 10. Хагназарі (16. Рябов, 67), 11. Бартулович (93. Цюпа, 58), 29. Кожанов, 21. Пономар (20. Карпенко, 60).

«Черкащина»:  1. Майборода, 2. Бурлін, 13. Чорний, 15. Цибульник, 32. Кошелюк, 7. Медведь (18. Орел, 79), 21. Сторчоус (71. Антонюк, 86), 20. Малєй (95. Погранічний, 62), 8. Бойко, 92. Зеленевич, 9. Фаюк (10. Авер’янов, 70).

Команди розпочали матч у дещо сонній манері. Гра без воріт та практично без будь-яких моментів тривала до середини тайму. Трохи пожвавити трибуни на зміг пес, котрий вибіг на поле, але слухняно залишив газон на прохання стюарда.

Перший момент виник у черкащан. Фаюк вийшов на побачення з Недільком, але не зміг переграти голкіпера. Цей епізод ніби став сигналом до початку наступальних дій для обох команд. «Волинь» відповіла потужною затяжною атакою. Першим темпом Бартулович протягув м’яч флангом і прострілив у штрафний майданчик на Хагназарі, іранець прибрав двох захисників і потужно пробив, проте Майборода врятував свою команду. Далі команди обмінялися виходами на побачення з голкіперами. У випадку атаки на ворота «Волині» Недількові допоміг відбитися Чачуа, котрий не дозволив Зеленевичу зіграти на добиванні. Гол у матчі назрівав і його забили «хрестоносці». Під час подачі чергового кутового на ворота гостей у штрафному майданчику «Черкащини» виникла невеличка пожежа, Хагназарі підібрав відскок і потужно пробив повз Майбороду – 1:0. Цей гол заспокоїв «Волинь» і ще до перерви лучани подвоїли свою перевагу – Кожанов закинув парашут за спину голкіперу «Черкащини».

На старті другого тайму гості намагалися переломити ситуацію у матчі, але без особливого успіху. «Волинь» потроху повернула собі ініціативу. Головний наставник лучан Андрій Тлумак, до того ж, замінив кількох лідерів команди. Натомість шанс отримали гравці з найближчого резерву – серед них і молодий нападник Карпенко. Минулого сезону він був одним з ключових гравців атаки «Волині», а цього року досі не міг відзначитися у чемпіонаті. Саме від нього у другому таймі йшла практично уся загроза воротам Майбороди. І коли уже здавалося, що Карпенко знову піде з поля ні з чим, Ігор нарешті відкрив лік своїм голам у новому сезоні, реалізувавши вихід сам на сам із голкіпером.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися