Волинянка на Філіппінах бере участь у конкурсі «Міс Земля-2019»
Волинь

Волинянка на Філіппінах бере участь у конкурсі «Міс Земля-2019»

13 жовтня 2019, 12:02
1
0
Сподобалось?
0

Діана Шабас з Нововолинська уже кілька тижнів перебуває на Філліпінах. Вона серед 89 дівчат з різних країн світу бере участь в конкурсі «Міс Земля-2019».

На своїй сторінці в «Фейсбуку» красуня повідомила, що отримала «золото» в конкурсі купальників, пише «Буг».

«Серед 29 дівчат моєї групи отримала золоту медаль в конкурсі MissEarth «Swimsuit Competition» and Special Award winner of «Lazuli Resort Choice». Перший конкурс «на ура». Серед моїх конкуренток я виборола дві головні нагороди – тому вважаю, що це вдалий старт.

І тепер з нетерпінням очікую на наступні конкурси», – написала Діана.

Дівчина розповіла, що попереду конкурс національних костюмів, конкурс талантів, Resort wear, конкурс фігури та тіла, конкурс обличчя і характеру, конкурс вечірніх нарядів ну і звичайно основний конкурс «Ніч Коронації», яка включає три виходи.

Основна місія конкурсу – знайти саме ту дівчину, яка буде удостоєна не тільки міжнародного титулу й корони, а стане «офіційним Послом Миру від ООН» і цілий рік буде направляти усі свої сили задля покращення стану нашого світу. Щодня учасниці відвідують екологічні семінари тазаходи, тренінги, прес-конференції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • richhardfinacialhome
    richhardfinacialhome

    Потрібна позика? Вам потрібна фінансова підтримка? Вам потрібна позика на ваші проекти? Якщо так, то не хвилюйтесь більше, легітимна та справжня кредитна компанія, яка витрачає всілякі позики з відсотком 2, тут і готова допомогти нужденним. Негайно зверніться на електронну пошту richhardfinacialhome2289@gmail.com

    14 жовтня 2019, 15:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися