«Чоловіки непритомніли, ми їх приводили до тями», - рятівники товаришів Олексія Веремійчика
Волинь

«Чоловіки непритомніли, ми їх приводили до тями», - рятівники товаришів Олексія Веремійчика

14 жовтня 2019, 14:47
0
0
Сподобалось?
0

Риболовля на озері Люб'язь, що у Любешівському районі, ледь не стала фатальною для компанії чоловіків з Луцька через шторм.

Трьох врятували рибалки, які почули стогін серед хвиль. Пошуки четвертого постраждалого Олексія Веремійчика тривають третій день, - пише Район Любешів.

Рідні просять усіх, хто має можливість, формувати пошукові групи, приносити різноманітне обладнання: біноклі, акумулятори, ліхтарі, гумові чоботи, дрони тощо.

Один із рибалок, які допомогли потопельникам вижити, розповів, що сталося того дня на озері. Чоловік попросив не називати його імені. Подаємо свідчення без змін.

«Ми з друзями рибалили на човні посеред озера. Коли розпочався шторм, взяли курс до берега. Хвилі були дуже сильні. Раптом ми почули стогін. На цей звук ми і рушили.

Побачили ледве притомних чоловіків, які трималися за човна. Вони пробули у холодній воді щонайменше півтори години. Дуже важко було відчепити їх від цього «коробля», але все ж вдалося.

До берега ми добиралися десь півгодини. Наш човен – переповнений, усе було на грані. Чоловіки непритомніли, ми їх приводили до тями, і якось вони пояснили, що був четвертий.

Ми викликали швидку, на березі передали потерпілих медикам, вкрили куртками і вирушили на пошуки цього хлопця. Ми прочесали де могли, кричали, глухо. Для поліції зняли відео, щоб зафіксувати місце, де був човен. Сподіваюся, наші знімки допоможуть у пошуках», – розповів очевидець.

Врятованих на березі вкрили курткамиВрятованих на березі вкрили куртками


Сподобалось

Рибалки тримаються за човен

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися