У Луцьку двоє підприємців судяться через інтим-салон
Волинь

У Луцьку двоє підприємців судяться через інтим-салон

15 жовтня 2019, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

Господарський суд у Волинській області ухвалив рішення про відкриття провадження у справі за позовом підприємця Марка Михайліченка до підприємця Лілії Михайліченко про повернення безпідставно набутого майна на суму у понад 600 тисяч гривень.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, - пише ІА Конкурент.

Позивач просить повернути вітрини, прилавки, систему відеонагляду, промислові товари інтимного призначення, офісну та комп’ютерну техніку, меблі, сейф з документами, які знаходять у приміщенні магазину «Казанова» у Луцьку. А також товари, які знаходяться у магазину «Центр ритуальних послуг», що поруч, на суму в 114,3 тисяч гривень.

В обгрунтуванні позову він зазначає, що відповідачка використовує майно, яке належить йому на праві власності, без достатніх правових підстав.

«Позивач вказує, що з метою перешкоджання його підприємницькій діяльності, 14.09.2019 року відповідачем було встановлено інші замки у приміщенні магазину "Казанова» та «Центр ритуальних послуг», де знаходяться належні позивачу на праві приватної власності матеріальні цінності, що унеможливлює доступ позивача до належного йому майна», - йдеться в ухвалі суду.

Суд визнав аргументи позивача достатніми для відкриття провадження у справі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися