У Луцьку затвердили тарифи на гарячу воду
Волинь

У Луцьку затвердили тарифи на гарячу воду

16 жовтня 2019, 14:16
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку продовжили дію тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого гарячого водопостачання, що виробляються котельнею ДКП «Луцьктепло» на вулиці Боженка, 32.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 16 жовтня, повідомив директор департаменту економічної політики Борис Смаль, - пише ІА Волинські новини.

Так, члени виконкому продовжили встановлені до 15 жовтня тарифи на послуги з гарячого водопостачання:

- для потреб населення в розмірі 95,41 грн за 1 м3 (з ПДВ) з рушникосушильниками та 87,43 грн за 1 м3 (з ПДВ) без рушникосушильників;

- для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету в розмірі 87,95 грн за 1 м3 (з ПДВ);

- для потреб інших споживачів в розмірі 88,02 грн за 1 м3 (з ПДВ).

Також Борис Смаль зазначив, що новий розрахунок тарифів можливо буде здійснити після укладення нових договорів із споживачами на постачання гарячої води, відповідно до вимог нового Закону України «Про житлово-комунальні послуги» – до 1 травня 2020-го року.

Як повідомлялося, в Україні з 1 січня 2019 року підвищилися тарифи на тепло для населення у зв’язку з підвищенням вартості природного газу з 1 листопада 2018 року на 23,5%. Так, середній тариф для населення на тепло і гарячу воду з 1 січня 2019 року становить 1200 гривень за 1 Гкал. 26 червня уряд прийняв рішення про обмеження тарифу на теплопостачання в Україні на рівні 1400 гривень за Гкал при наявності лічильника і 35 гривень за квадратний метр – без лічильника.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися