«Волинь» уже четверта у чемпіонаті
Волинь

«Волинь» уже четверта у чемпіонаті

27 жовтня 2019, 03:00
0
0
Сподобалось?
0

В останньому матчі першого кола футбольний клуб «Волинь» приймав закарпатський «Минай», який вибив хрестоносців з розіграшу національного кубка.

«Волинь» – «Минай» – 1:0

Гол: 1:0 – Кожанов (69).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 17. Михалик, 4. Болденков (5. Горопевшек, 86), 93. Цюпа, 95. Курко (44. Неплях, 89), 8. Чачуа, 11. Бартулович (34. Климець, 64), 10. Хагназарі (16. Рябов, 84), 29. Кожанов, 21. Пономар (20. Карпенко, 46).

«Минай»: 1. Попович (33. Кулініч, 46), 29. Жичиков, 95. Стасюк, 15. Маткобожик, 3. Допілка, 7. Нурієв, 10. Микуляк – к (8. Вагін, 68), 30. Араужо (14. Русин, 82), 20. Пиняшко, 19. Маїк, 88. Гегедош (16. Глагола, 73).

До очної зустрічі команди знаходилися у безпосередній близькості у турнірній таблиці. Як то часто буває у матчі рівних суперників гра не видалася дуже яскравою. Практично увесь перший тайм команди пройшов у непоступливій боротьбі без реальних моментів для взяття воріт. На початку другого почали з’являтися напівмоменти поблизу воріт «Миная». А перший справжній дзвоник для гостей продзвенів після удару Карпенка, який звучно прийняла на себе ліва стійка.  Нарешті дійшла справа й до гола. Климець з лівого флангу прострілив у штрафний майданчик, де Кожанов уже чатував на м’яч і потужним ударом від поперечини відправив «круглого» у сітку за спину воротарю «Минаю».

Після гола гості перебудувалися й почали потроху вирівнювати гру. У цей час на полі було відносне затишшя – суперники ніби взяли перепочинок аби вибухнути у заключні хвилини. Так «Волинь» і «Минай» обмінялися вбивчими моментами на початку 80-х хвилин. Оформлювати «дубль» і знімати усі питання про переможця у матчі міг Кожанов, а у закарпатців найреальніший шанс за весь матч мав Араужо, але промахнувся у такій ситуації, коли це було зробити складно. Вже у компенсований час гості пішли ва-банк. Вперед на стандарт пішов навіть голкіпер «Минаю». Розіграш був невдалим, «Волинь» перехопила м’яч. По порожніх воротах з дальньої дистанції пробивав Цюпа, але не влучив у ціль.

«Волинь» продовжила переможну серію до п’яти матчів. Завдяки такому спурту лучани фінішують у першому колі на четвертому чи п’ятому місці. Але цього року команда зіграє ще чотири матчі, три з яких відбудуться у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися