Як живе 3-місячна дівчинка з Волині, яка народилась без рук і від якої відмовились батьки
Волинь

Як живе 3-місячна дівчинка з Волині, яка народилась без рук і від якої відмовились батьки

27 жовтня 2019, 13:25
0
0
Сподобалось?
0

Показали, як в будинку дитини живе 3-місячна Марійка з Нововолинська, яка народилась без рук і через це від неї відмовилися батьки і навіть бабуся.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

3-місячна Марійка, яка народилася в пологовому Нововолинська без обох рук, зараз перебуває у Волинському спеціалізованому Будинку дитини. Там вона чекає на нову родину. З перших днів життя Марійка стала непотрібною своїм батькам. Маючи лише 17 днів від народження, крихітка була найменшою та особливою дівчинкою серед інших діток, які тут вже були.

"Спокійна, гарно їсть, дуже гарна. Хочеться плакати, але що зробиш. Може потрапить в хорошу сім'ю", – каже працівниця дитбудинку.

Директор дитячого будинку Володимир Алєйніков розповідає, що попри дзвінки та бажання допомогти, батьків для дівчинки поки що не вдалося знайти. Але надія на те, що Марійка знайде свою сім'ю все ж є.

"Багато телефонують, питають чи можна провідати. Питалися чи можна усиновити. Дзвонили навіть з Київської міської ради небайдужі люди, які турбуються про цю дитину, питають про стан її здоров'я. Але на сьогоднішній день допомоги не треба. Але я знаю, в наш час є протези, які одягають на руки. Люди готові допомогти", – каже він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися