Кабмін погодив кандидатуру на посаду голови Волинської ОДА
Волинь

Кабмін погодив кандидатуру на посаду голови Волинської ОДА

28 жовтня 2019, 21:15
0
0
Сподобалось?
0

28 жовтня Кабінет Міністрів України на своєму виїзному засіданні у місті Маріуполь Донецької області схвалив низку кадрових питань.

Про це інформує пресслужба відомства.

Зокрема, Уряд погодив призначення голови Волинської ОДА Погуляйка Юрія Михайловича.

Зазначимо, раніше Юрій Погуляйко був заступником голови Луганської обласної державної адміністрації. Він закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Працював дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області. Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Останнє місце роботи до призначення першим заступником голови Луганської облдержадміністрації – служба в податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області. Він - одружений, має двох дітей.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися