Оголосили у розшук луцького «кавалера», який розводив дівчат на гроші
Волинь

Оголосили у розшук луцького «кавалера», який розводив дівчат на гроші

5 листопада 2019, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Лучанина Юрія Вороб'я оголосили в розшук.

Виявилось, що Волинський апеляційний суд 9 жовтня 2019 року виніс остаточну ухвалу у справі про шахрайства, які скоював Юрій Воробей, - повідомляє ІА ВолиньPost

Головуючий суддя Василь Подолюкухвалив – залишити вирок Луцького міськрайонного суду без змін. А отже – притягнути пройдисвіта до відповідальності – 3 роки позбавлення волі. 

До набрання вироку законної сили обвинуваченому було обрано запобіжний захід у виді особистого зобов`язання, з покладанням на нього обов`язків - не відлучатися із місця проживання без дозволу суду та повідомляти суд про зміну свого місця проживання. Однак, як тільки оголосили ухвалу – за Юрієм Воробеєм і слід прохолов. Нині ані за місцем прописки, ані за попередніми місцями свого проживання його ніхто не може знайти. Тож представники правоохоронних органів, які слідкують за виконанням судових рішень оголосили чоловіка у розшук.

Нагадаємо, Юрій Воробей став фігуратом не одного кримінального провадження за фактом вчинення шахрайських дій. 

Правоохоронними органами було доведено винуватість Юрія Вороб'я у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненими повторно у великих розмірах. Тож його визнали винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.190, ч.3 ст.190 КК України. Його захисниця – Євгенія Коваленко намагалась подати апеляцію, аби виправдати свого підзахисного. Однак апеляційний суд алишив вирок суду першої інстанції без змін – 3 роки позбавленя волі.

Окрім цього, він має відшкодувати матеріальну шкоду колишньому товаришу, власнику ПП «Світ подорожей» в розмірі 235 941 гривень, та 4000 гривень колишній дівчині, яку довгий час крутив на гроші.

Варто зауважити, що цього чоловіка вже судили за аналогічні злочини, вчинені ним у 2013 році.

Таким чином, нині правоохоронці посилено шукають Юрія Вороб'я, який намагається ухилитись від виконання покарання та відшкодування збитків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися