На Волині судили військовослужбовця, який вбив побратима
Волинь

На Волині судили військовослужбовця, який вбив побратима

8 листопада 2019, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

На Волині під час розпивання спиртних напоїв військовослужбовець військової частини А1008 у Володимирі-Волинському разом з невстановленою особою побив до смерті іншого військовослужбовця, нанісши йому 11 ударів в різні частини тіла, зокрема по голові. 

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського суду Волинської області, - передає ІА Волинські новини.

Під час судового засідання встановили, що 13 квітня 2017 року військовослужбовець військової частини А1008 в позаслужбовий час знаходився неподалік молодіжно-культурного центру «Метелик» у Володимирі-Волинському

Так, будучи в стані алкогольного сп'яніння, він разом з невстановленою досудовим розслідуванням особою під час конфлікту з іншим солдатом наніс йому близько 11 ударів в голову та інші частини тіла. В результаті отриманих тілесних ушкоджень побитий військовослужбовець помер.

Обвинувачений свою вину у вчинені злочину визнав. Він стверджував, що не мав наміру позбавляти життя потерпілого. Зазначив, що не пам'ятає обставин злочину, адже був в стані алкогольного сп'яніння в той вечір. Також він не зміг пояснити, в який спосіб ноги вбитого були зв'язані брючним ременем свідка. Військовослужбовець попросив вибачення у батьків за смерть їхнього сина. Просив суворо його не карати.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися