Чужої біди не буває: військові ЗСУ здають кров хворим діткам на Волині
Волинь

Чужої біди не буває: військові ЗСУ здають кров хворим діткам на Волині

9 листопада 2019, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

На акцію в підтримку пацієнтів Волинської обласної дитячої лікарні зголосилися військовослужбовці та службовці ЗСУ. Більшість з них уже неодноразово були донорами.

Як зазначив командир бригади територіальної оборони Волинської області підполковникОлександр Кучер, місто прийняло естафету від Рівного та передасть її побратимам у Тернопіль. «Зважаючи на гостру потребу дітей у нашій допомозі, ми як представники Збройних Сил України не можемо стояти осторонь і зробимо все, щоб урятувати їхні життя та здоров’я», — сказав підполковник, інформує прес-служба Волинської обласної державної адміністрації.

Сьогодні у акції взяли участь більше ніж три десятки військовослужбовців і працівників обласного військкомату, підрозділів тероборони. Планується, що впродовж декількох днів кров для маленьких пацієнтів тут здадуть ще кілька десятків військових.

Акція, що була започаткована у Львові, вже відбулась у Хмельницькому, Чернівцях, Рівному, Києві та Луцьку. Очікуємо, що ініціатива військовослужбовців оперативного командування «Захід» надалі буде підтримана по всій Україні.

Уперше Волинську обласну станцію переливання крові відвідала сержант ЗСУ Катерина Козак. Мама двох синів певна, що чужої біди не буває. Вона прийшла сюди, щоб показати іншим шлях до милосердя, співчуття та здорової й сильної української нації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися