Переможна серія «Волині» сягнула семи матчів
Волинь

Переможна серія «Волині» сягнула семи матчів

9 листопада 2019, 21:55
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбувся центральний матч 17 туру чемпіонату першої ліги України з футболу. «Волинь» приймала потенційного лідера турніру – винниківський «Рух».

«Волинь» – «Рух» – 3:2

Голи: 1:0 – Ульянов (5), 1:1 – Кондраков (31), 2:1 – Курко (65), 3:1 – Кожанов (69), 3:2 – Копина (86).

«Волинь»: 1. Леванідов, 5. Горопевшек, 17. Михалик, 40. Ульянов, 34. Климець, 16. Рябов, 8. Чачуа, 95. Курко, 11. Бартуловіч (27. Мельничук, 90+3), 29. Кожанов (22. Волошинович, 82), 10. Хагназарі (20. Карпенко, 84).

«Рух»: 21. Мисак, 14. Брікнер, 23. Бойчук (20. Антві, 66), 77. Калюжний (99. Русин, 73), 4. Дуцьк, 19. Кондраков (7. Климчук, 60), 30. Копина, 22. Синиця (90. Заставний, 46), 31. Леандро, 21. Никитюк, 8. Нємчанінов.

Вилучення: Никитюк (32 – фол останньої надії), Горопевшек (41 – друге попередження).

Матч почався з сюрпризів для команди гостей. «Волинь» несподівано вийшла на поле з двома нападниками – такою роллю Андрій Тлумак наділив Дениса Кожанова та Сіаваша Хагназарі. Ця непритаманна для «хрестоносців» схема зіграла дуже швидко. Хагназарі уже на п’ятій хвилині заробив перспективний штрафний поблизу воріт «Руха». Кожанов виконав навіс у штрафний майданчик гостей, а Ульянов у щільному контакті із захисником зумів пробити у протихід голкіперу. Проте швидкий гол аж ніяк не допоміг «Волині» опанувати гру, а швидше тільки роздратував гостей, котрі почали наполегливо насідати на ворота Леванідова. Підопічні Леоніда Кучука за півгодини мали кілька потенційних нагод, от тільки із завершальним ударом ніяк не складалося. Але свого гості таки добилися. На 30 хвилині Кондаков підібрав м’яч у штрафному майданчику лучан після подачі кутового і пробив у дальній від Леванідова кут. Потім команди втратили по одному гравцю. Никитюк пішов з поля за фол останньої надії на Кожанові, а Горопевшек заробив дві жовті картки. Навіть 10 хвилин проведених у більшості не принесли дивідендів «Волині, гості виглядали сильніше, тож лучанам потрібно було просто дотягнути до відпочинку.

На другий тайм лучани вийшли по спортивному агресивними й кардинально змінили хід гри. В атаках «Волині» брали участь ледь не всі польові гравці, а під час стандартів ключові роль на себе взяв Курко. Один удар Василя Мисак потягнув у карколомному стрибку, але у наступному моменті захисник «хрестоносців» переграв воротаря «Руха», замкнувши передачу від автора першого гола Рябова. Закріпив успіх «Волині» Кожанов – він реалізував вихід на побачення з Мисаком, який став наслідком багатоходової атаки лучан та нестандартної передачі п’ятою від Хагназарі.

На жаль, за рахунку 3:1 лучани повністю віддали ініціативу гостям і не дуже-то справлялися з їхніми атаками. Тож гол Копини на 86 хвилині виглядав цілком логічно. Не найкращим чином у цьому епізоді зіграв Леванідов, який програв верхову боротьбу гравцю «Руха».

Заключні хвилини поєдинку були супервалідольними, але «Волинь» встояла і тепер ділить 2–3 місця зі столичною «Оболонню».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися