Волинянину на гачок попалася щука, яка заважила понад 11 кілограмів
Волинь

Волинянину на гачок попалася щука, яка заважила понад 11 кілограмів

16 листопада 2019, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Ратнівчанин Ігор Данилюк спіймав щуку вагою більше 11 кілограмів на озері Річицьке. Виловити таку рибину-гіганта на місцевих водоймах – це велика рідкість. Ігор розповів, що за щуку ковельські рибалки йому пропонували навіть 50 доларів, та він категорично відмовився. Каже, що будуть нею ласувати всією сім’єю.

На риболовлю Ігор поїхав разом з другом ще із самого ранку. На водоймі рибу ловили з моторного човна. Коли ж герой нашої публікації закинув спінінг і щось добряче шарпонуло, зрозумів, що на гачок попалась якась велика рибина.

– Я її тягнув хвилин п’ять, – розповідає Ігор. – Емоцій – не передати! Такої великої щуки ми ще не бачили. Одразу подумали, що має вона кілограмів 20. Вдома зважили: одинадцять кілограмів і п’ять грамів! А довжина – 1 метр 10 сантиметрів! Це найбільший мій улов. Риболовлею я захопився років з п’ятнадцять тому. До цього витягував з водойм найбільші щуки вагою два-три кілограми. А минулого року на цьому ж самому озері спіймав п’ятикілограмову. Тоді це був мій рекорд. Нині ж я його побив. Минулоріч зловив ще карпа вагою десять кілограмів, але це на водоймі сусіднього району.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися