«Волинь» очолила першу лігу
Волинь

«Волинь» очолила першу лігу

17 листопада 2019, 00:10
0
0
Сподобалось?
0

Передостанній матч року футбольний клуб «Волинь» проводив в Івано-Франківську з місцевим «Прикарпаттям».  У цьому поєдинку головний наставник «хрестоносців» не міг розраховувати на низку ключових гравців: Бартуловіч та Горопевшик відбувають дискваліфікацію, а  Болденков перебуває у лазареті. Тож шанс вкотре отримали гравці найближчого резерву і цього разу не підвели.

«Прикарпаття» – «Волинь» – 1:2

Голи: 1:0 – Француз (20), 1:1 – Цюпа (28), 1:2 – Волошинович (90+1).

«Прикарпаття»:  54. Новак – к, 31. Борисевич (99. Шпирка, 17), 4. Пастух, 3. Француз, 20. Конкольняк, 6. Дербах, 17. Семотюк, 11. Оринчак, 14. Цюцюра (96. Дитко, 67), 7. Кузьмин, 90. Барчук.

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 95. Курко, 40. Ульянов, 93. Цюпа, 16. Рябов, 8. Чачуа, 34. Климець (22. Волошинович, 63), 10. Хагназарі (21. Пономар, 61), 29. Кожанов, 20. Карпенко.

«Волинь» продовжила свою переможну серію до восьми матчів. Лучани здолали суперника у притаманному для себе стилі. Команда не показала яскравого футболу, але грала з азартом та продемонструвала характер. На полі точилися локальні бої, а ось небезпечних моментів було обмаль. За таких обставин кожен стандарт був як супернагода. Прикарпатці вийшли вперед після подачі кутового. Спершу Француз поцілив у поперечину воріт «Волині», а потім сам і зіграв на добиванні. Зовсім скрутно було б лучанам, якби через трохи Цюцюра реалізував вихід на побачення з Леванідовим.  Відігралися «хрестоносці» теж після кутового. Цюпа замкнув передачу від Хагназарі.

Другий тайм був веселішим, але за рахунок більш активної гри в атаці «Прикарпаття».  Лучанам кілька разів серйозно пощастило. Шпирка не реалізував побачення з Леванідовим, а Дитко не влучив у порожні ворота. Гол у ворота лучан назрівав, але забила «Волинь». Господарі поля, схоже , просто видохлися й дозволили «хрестоносцям» перехопити ініціативу.  Героєм матчу став Волошинович, котрий вийшов на поле у другому таймі. У компенсований час він практично самостійно вирвав перемогу. Хавбек лучан на своєму фланзі накрутив кількох оборонців й переграв голкіпера.

Ця перемога вивела «Волинь» на перше місце у турнірній таблиці, оскільки основні конкуренти «Металіст 1925» та «Оболонь-Бровар» свої поєдинки у 18 турі програли. Цей рік «хрестоносці» закриють домашнім матчем із «Миколаєвом».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися