Представили нового керівника шахти №10 «Нововолинська»
Волинь

Представили нового керівника шахти №10 «Нововолинська»

18 листопада 2019, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Представили нового директора ДП «Передпускова дирекція шахти №10» Олександра Стойловськогоперед головами профспілок та працівниками підприємства

Був присутній також помічник народного депутата Ігоря Гузя Валерій Мних, - пише Буг.

Він зазначив, що команда парламентаря готова далі підтримувати завершення процесу будівництва шахти.

Зустріч була короткою, однак новий керівник відразу заявив, що хоче добудувати копальню. Зазначив, що знайомитися з колективом продовжить під час робочого процесу.

“Прийшов працювати, бо є ціль і завдання для самого себе шахту добудувати і ввести в експлуатацію. Поставив це за мету ще в 2005 році. Двічі просився сюди (на 10-ту шахту – ред.), працюючи в іншому місці, та казали потрібен там. Зараз прийшов на це підприємство, давайте відверто казати, не в дуже хороший час”, – сказав Стойловський.

У Нововолинську представили нового керівника шахти з Донецька


Відомо, що 28-го листопада в Міністерстві енергетики та захисту довкілля буде розглянута програма розвитку та роботи підприємства на 2020 рік. Заслухають бачення і пропозиції керівництва.

“Те що на 2020 рік немає фінансування окремим рядком в державному бюджеті для 10-ї шахти не означає, що коштів не передбачено. Є три мільярди гривень на вугільну галузь, конкретно гроші ще не розписані. Сподіваюся з цієї цифри буде виділена сума на десяту”, – зауважив новий керівник.

Стойловський відзначив, що потрібно півтора мільярда на добудову шахти.

— Але варто просити спочатку хоча б 200-300 мільйонів. Це дуже важко. Їх необхідність має бути обґрунтована, – сказав директор “десятки”.

— Це неможливо, – вигукнув один присутніх.

До слова, колектив шахти №10 «Нововолинська» давно зневірений. Коли 30-річний недобуд здадуть в експлуатацію – невідомо. Протягом двох років шахту лише підтримують в безаварійному стані.

За задумом запуск шахти забезпечить створення 1500 нових робочих місць та збільшить видобуток вугілля на 900 тисяч тон в рік.

Щодо заробітної плати в 2019 році, то Стойловський зазначив, що є ще близько 20-ти мільйонів, які були передбачені.

“Заробітні плати за вересень-жовтень-листопад-грудень будуть закриті. Надолинний (Директор ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» Роман Надолинний – ред.) зараз в Києві, говорить за гроші. По своїй роботі поки всі карти відкривати не буду, маю задуми”, – сказав новий керівник.

Нагадаємо, Олександр Стойловський очолював шахту «Капітальна» ДП Мирноградвугілля в Донецький області. Працював також головним інженером шахти «Надія» на Львівщині.

У Нововолинську представили нового керівника шахти з Донецька

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися