У Луцьку ТРЦ та гуртожитки перевірять на безпечність
Волинь

У Луцьку ТРЦ та гуртожитки перевірять на безпечність

10 грудня 2019, 09:11
0
0
Сподобалось?
0

До 25 грудня усі торгово-розважальні заклади Луцька перевірять на безпечність для відвідувачів. Зокрема, рятувальники тестуватимуть системи пожежогасіння, аварійні виходи та сигналізації.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді, - передає ІА Волинські новини.

«Нещодавно був випадок, коли нібито замінували «Порт Сіті», а аварійні виходи були заблоковані. Тому я віддаю наказ до 25 грудня перевірити всі заклади торгівлі на випадок форс-мажору: системи сигналізації, як вони працюють, засоби пожежогасіння. Вже ж був випадок в кінотеатрі, коли люди в Кемерово згоріли живцем», – зазначив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Він додав, що до різдвяних свят проведуть перевірку в усіх кінотеатрах, розважальних закладах, закладах торгівлі, відпочинку, також перевірять дискотеки.

«Крім того нещодавно в коледжі в Одесі сталася трагедія, тому потрібно перевірити наші училища, гуртожитки, зокрема, системи пожежогасіння, знання тих, хто там працюють – вони діють у випадках надзвичайних ситуацій. До 25 грудня все має бути перевірене. У період різдвяних свят ми повинні зайти підготовленими, аби у випадку надзвичайної ситуації люди не забували дітей у кінотеатрах і не згоріли живцем», – наголосив посадовець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися