У Луцьку пропонують, аби пенсіонери оплачували проїзд в тролейбусах до 10 ранку
Волинь

У Луцьку пропонують, аби пенсіонери оплачували проїзд в тролейбусах до 10 ранку

10 грудня 2019, 11:59
2
0
Сподобалось?
0

За статистичними даними від АСОП, у період з 6 до 10 ранку міський транспорт Луцька є особливо перенавантаженим. Саме тому начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов зауважив, що можуть розглянути рішення, аби до 10 ранку пенсіонери оплачували свій проїзд у тролейбусах.

Із цією пропозицією він виступив 10 грудня під час оперативної наради, - передає ІА ВолиньPost.

Посадовець Луцькради повідомив, що до 6 години ранку у громадському транспорту Луцька їздить близько 2 600 людей (інформація про тих, хто валідувався у грудні), з 6 до 9 ранку кількість пасажирів із «Citycard» складає вже 119 тисяч. З 12 до 15 години – 8 тисяч зареєстрованих пасажирів, з 15 до 18 статистика йде на спад і кількість складає вже близько 5-ти тисяч. 

«Можливо нам потрібно буде підняти рішення, аби з 6 до 10 ранку пенсіонери також оплачували свій проїзд, адже саме у цей період у громадському транспорті Луцька спостерігається велика навантаження. Тож, аби всі лучани в годину пік могли нормально добратися на роботу, а транспорт не був перевантажений, питання потрібно вивчити додатково», – каже начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов. До того ж, пропонує взяти до уваги досвід деяких інших міст України, які впровадили проїзд саме за такою схемою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ну гу
    Ну гу

    Відправте того якута на пенсію

    10 грудня 2019, 12:43
    Відповісти
  • Тотя Неля
    Тотя Неля

    Вибачте, але я оплачую проїзд і не можу зайти в тролейбус, тому, що там 70% пасажирів- пенсіонери, які їдуть на ринок. Ну можна ж поїхати трохи пізніше? А якщо пенсіонер їде на роботу, то може й оплатити проїзд. 80 гривень на місяць -невелика сума для працюючої людини.

    10 грудня 2019, 17:24
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися