У закладі в «Промені» знову отруїлися лучани?
Волинь

У закладі в «Промені» знову отруїлися лучани?

11 грудня 2019, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Лучанка Наталія Тимчук запевняє, що гості, які святкували день народження її 9-річного сина, отруїлися у закладі «George’s Club», що в РЦ «Промінь».

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

За словами Наталії Тимчук, у суботу, 30 листопада, вона влаштувала святкування дня народження свого сина у боулінгу закладу «George’s Club». Після частування частині гостей стало погано. Зокрема, погано почувалися двоє дітей та двоє дорослих.

Наталія Тимчук зауважує, що усі, у кого з’явилися неприємні симптоми, їли страви з курячого м’яса – нагетси та крильця.

Лучанка Тетяна Ковальчук після згаданого святкування потрапила до інфекційної лікарні разом із сином, який є однокласником іменинника. І у неї, і у її дитини вже підтвердили сальмонельоз. Жінка розповідає, що двоє дітей не їли їжу, яка була у «George’s Club», оскільки пішли забавлятися у дитячий заклад, що теж у «Промені».

«В суботу святкували, а в неділю почав боліти живіт. В понеділок звернулися до сімейного лікаря. Симптоми були схожі на рота вірусну інфекцію, і ще два дні ми лікували «ротавіруску». Але температура не збивалася, діарея не минула. Тоді я дізналася, що одна з гостей вже була у понеділок в інфекційній лікарні з сальмонелою, і зрозуміла, що у нас, найімовірніше, та ж проблема. Зараз ми лікуємося в інфекційній лікарні. Тут вже підтвердили сальмонельоз і в мене, і в сина», - розповідає жінка.

Ще одна із постраждалих від отруєння – Яна Грекова. Сьогодні, 11 грудня, жінку виписали з інфекційної лікарні, де вона перебувала з 2 грудня. Тут їй теж лікували сальмонельоз.

«Крім курки, я фактично нічого більше і не їла. Тому думаю, що проблема – в ній», - розповідає жінка.

Натомість у «George’s Club» отруєння їжею закладу заперечують. Кажуть, що після випадку з отруєнням студентів дійсно декілька разів приходили люди, які просили відшкодування, але у них не було, мовляв, жодних підтверджень, тож заклад не реагував на цю інформацію.

«Якщо якісь служби прийдуть перевіряти, то наша кухня завжди відкрита», - запевнила адміністратор закладу Анна.

У Волинському обласному лабораторному центрі зауважили, що з лікарні їм не повідомляли про отруєння людей у закладі. Додають, що для того, аби їх поінформували, має бути масове отруєння людей – щонайменше п’ятеро.

Зауважимо, що на підтвердження своїх слів лучани надали журналістам довідки з інфекційної лікарні, що підтверджують сальмонельоз. 

Лучани заявляють про друге отруєння у «George’s Club»


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися