4-річний хлопчик-сирота з Волині мріє про подарунки на день народження
Волинь

4-річний хлопчик-сирота з Волині мріє про подарунки на день народження

14 грудня 2019, 11:19
0
0
Сподобалось?
0

Уже за кілька днів свій четвертий День народження зустріне чудовий хлопчик - Олександр Циплюк. Батько хлопчика – волинянин Циплюк Микола Павлович був учасником бойових дій у зоні проведення АТО.

Про це йдеться на сторінці "Діти небесного легіону" у Фейсбуку
Лихо спіткало чоловіка на рідній Волині. Аби відзначити у родинному колі другий день народження нашого іменника (у сім’ї зростала ще старша донька дружини від першого шлюбу– Олена; окрім того, мав Микола ще й двійко діток від свого першого шлюбу – двох чудових дівчаток),батьки з Оленкою та хлопчиками направилися з Володимира-Волинського, де мешкали уже два роки, до Луцька. Страшна автокатастрофа 16.12.2017 р. поблизу с. Війниця забрала життя матері цих діток Ольги, а чоловік та діти потрапили до реанімації. За життя Миколи довгий час боролися лікарі, на його потреби кров здали понад півсотні бійців 14-тої бригади, та врятувати багатодітного батька так і не вдалося. 23.12.2017 р. чоловік помер, залишивши маленьких діток круглими сиротами.

Майже місяць малі діти боролися у лікарні за власне життя і таки змогли вижити після отриманих травм. Тепер любов’ю та своєю опікою осиротілі душі зігріває любляча тітка Тетяна. У своєму новому домі вони здобули ще й чудову та турботливу сестричку – чотирнадцятирічну Валерію. Нині Сашко мешкає у Луцьку. Залюбки відвідує дитячий садочок, ясельну групу. Маленький хлопчик з великим задоволенням малює, грається конструктором, роздивляється малюнки в книжках. Малюк ще не вміє читати, але вже намагається вчити літери, цифри, кольори. Росте Сашко жвавим та допитливим. Обожнює бігати, стрибати, особливо полюбляє хованки, ігри з м’ячем. Як і всі хлопчики, обожнює гратися з машинками, залюбки гуляє з братиком і сестричкою та в захопленні пізнає світ навколо.

Нашому іменинникові подобаються пухнасті тваринки. Вдома у них живуть папуга та рибки. Обожнює дивитися мультфільми. Хлопчик росте доброю та співчутливою дитиною.

Зробити сюрприз хлопчику може кожен, привітавши його з днем народження на свій розсуд. 

Контактний номер: 0509734484 та 0989481450.

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти координатору проекту Natali Sky(Приватбанк: 4149-4991-2177-2535 Скиба Наталія Миколаївна). Але в переказі ви можете і конкретно зазначити, на яку саме дитину адресуєте допомогу.

Інформація для благодійників: Циплюк Олександр - невдовзі 4 рочки (16.12.2015). Зріст: 110 см. Розмір взуття: 25-26 .
Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися