Псевдоколектор погрожував зґвалтувати дружину і доньку волинянина
Волинь

Псевдоколектор погрожував зґвалтувати дружину і доньку волинянина

14 грудня 2019, 20:31
0
0
Сподобалось?
0

Псевдоколектор протягом місяця у директора товариства вимагав тисячу доларів боргу за кредитом, якого той не оформляв.

Про це повідомляє Район.Ковель.

До Ковельського відділу поліції із заявою звернувся директор одного з товариств щодо вимагання в нього невідомою особою грошей у валюті та погроз сексуального характеру на адресу членів його сім’ї.

За словами заявника, близько 9-ї години ранку йому на мобільний телефон подзвонив невідомий чоловік, який назвався представником колекторської фірми. Під час розмови вів себе коректно і запитав, чи знає він такого-то підприємця. Директор відповів, що особисто з ним не знайомий, однак товариство здійснювало перевезення його вантажів за кордон. Тоді співрозмовник повідомив, що товариство винне цьому підприємцю одну тисячу доларів США. Але у відповідь почув, що з даним перевізником заборгованості немає та взаєморозрахунки закриті.

Далі так званий «колектор» сказав, що вони будуть змушені «відпрацювати товариство». Керівник заперечувати не став, однак заявив, щоб той до нього більше не телефонував.

Почувши відмову в сплаті боргу тон розмови змінився. Спочатку залякування стосувались товариства. Директор поклав слухавку, але незнайомець знову зателефонував і почав висловлювати погрози вже на адресу сім’ї та його особисто, причому з нецензурною лайко. Рекетир пригрозив, що застосує фізичну сексуальну розправу до доньки та дружини і зробить з них повій. Після цього почав надсилати на вайбер особисті дані родичів директора, намагаючись показати, що не жартує та має інформацію про членів сім’ї, а невдовзі телефонував і погрожував навіть його родичам.

Слідчим відділенням Ковельського відділу поліції відкрито кримінальне провадження. Злочинцю загрожують виправні роботи на строк до двох років або арешт терміном до шести місяців, або обмеженням волі до двох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися