Луцьку річку Сапалаївку покращать за 5 мільйонів гривень
Волинь

Луцьку річку Сапалаївку покращать за 5 мільйонів гривень

22 травня 2014, 13:55
0
0
Сподобалось?
0

Управління капітального будівництва Луцької міськради Волинської області 12 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТзОВ «Стир-Агробуд» на відновлення гідрологічного режиму, санітарного стану та очищення від дерев річки Сапалаївка. Вартість угоди склала 4,92 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Згідно з техзавданням річку мають розчистити на ділянці від вулиці Теремнівської до вулиці Ніла Хасевича з метою захисту від підтоплення громадської та житлової забудови Луцька. У переліку робіт: розширення й поглиблення каналу, корчування чагарників і дерев, облаштування мосту із залізобетону.

«Стир-Агробуд» уже виконував аналогічні роботи на цій річці минулого року. Тоді роботи замовляли без тендеру.

Власником фірми «Стир-Агробуд» наразі є Степан Москвич. Разом з тим донедавна співвласником у фірмі було ТОВ з аналогічною назвою - «Стир-Агро», що належала Наталі Давидюк (пізніше Наталя Москвич), дружині Степана Москвича.

Єдиним конкурентом фірми «Стир-Агробуд» на нинішньому тендері в Луцьку було Ковельське міжрайонне управління водного господарства, що належить Державному агентству водних ресурсів України. Державні підрядники програли з різницею в 80 тисяч.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися