Арт-терапія для дружин волинських учасників АТО
Волинь

Арт-терапія для дружин волинських учасників АТО

23 березня 2018, 14:30
0
0
Сподобалось?
0

24 березня 2018 року стартує цикл психологічних занять для дружин учасників АТО в рамках соціального проекту «Анти Стрес ZONE»-повідомляє прес-служба Луцької міської ради.
Основною метою проекту є психологічна підтримка жінок учасників АТО шляхом проведення занять із арт-терапії для зняття емоційної напруги, відновлення внутрішніх ресурсів, самопізнання і усвідомлення своїх емоцій та поведінки. Кожне заняття матиме певну тему в залежності від потреби групи. Результати своєї роботи у групі учасниці “зшиватимуть” у творчий щоденник, що дасть можливість нагадати про свої ресурси і почерпнути енергії навіть після завершення курсу.
Зустрічі будуть відбуватися у творчій, неформальній атмосфері, за чашечкою чаю, що надасть можливість створити «групу взаємопідтримки» для жінок учасників АТО. Організатори проекту-управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради  і Волинська обласною громадська організація «Корпорація щастя».
Заняття відбуватимуться щосуботи з 12.00 до 14.00 год. у приміщенні ДРАЦСу (проспект Соборності, 18, ліве крило, ІІ поверх, контактний телефон 716772)


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися