Батьки Настусі Абрамчук боргують турецькій клініці
Волинь

Батьки Настусі Абрамчук боргують турецькій клініці

18 квітня 2018, 23:51
0
0
Сподобалось?
0

Батьки маленької волинянки Настусі Абрамчук, яка померла після тривалого лікування, боргують турецькій клініці 12,5 тисячі доларів. Тож краян закликають допомогти родині у скрутну мить, -  йдеться у дописі у спільноті «Настуся Абрамчук: битва за життя» у соцмережі Facebook.

«На жаль, реалії життя такі, що наші дітки змушені звертатися по медичну допомогу за кордон. Лікування там дуже і дуже дороге, і лише невелика кількість клінік погоджується лікувати діток в борг, тобто з можливістю заднім числом погашати рахунки за свої послуги. Так лікувалася з січня в стамбульській клініці Настя Абрамчук.»
Попри те, що операція пройшла успішно і дитина пішла на поправку, Настуня підхопила інфекцію і довший час перебувала в реанімації. На жаль, 14 квітня її серце не витримало. «О 04:30 воно зупинилося перший раз, його вдалося запустити, але через годину, воно зупинилося назавжди», - йдеться в дописі.

Хоча батьки боргують клініці 12,5 тисячі доларів, медики не перешкоджали їм із тілом дитини покинути країну. 

«На цей момент в цій клініці на таких же умовах боргування лікується понад 20 українських дітей. Всі ви, напевне, розумієте, що якщо не розраховуватися з клінікою, то в майбутньому наші діти не зможуть лікуватися там на таких умовах. А це - сотні втрачених дитячих життів. Ми не маємо права так чинити не тільки з клінікою, яка з розумінням ставиться до того, що на лікування доводиться збирати кошти, а це потребує часу, але і по відношенню до діток, які в майбутньому там лікуватимуться», - йдеться в повідомленні. 

Тому всіх небайдужих закликають долучитися до збору коштів. Гроші можна переказувати на картку «Приватбанку» 4149 4996 4811 1977 (Абрамчук Сергій).

ЧИТАТИ ЩЕ: Сьогодні у Ковелі прощаються з Настею Адамчук


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися