Батьки волинянина Юрія Кривенчука  не припиняють  пошуків сина, зниклого під Іловайськом
Волинь

Батьки волинянина Юрія Кривенчука не припиняють пошуків сина, зниклого під Іловайськом

21 листопада 2018, 18:42
0
0
Сподобалось?
0

Батьки продовжують пошуки Юрія Кривенчука із села Мишів Іваничівського району, який востаннє виходив на зв’язок 28-го серпня 2014-го року під час бойових дій в Іловайську.

Подальша доля хлопця рідним невідома. Батьки солдата зверталися куди тільки можна, однак всі пошуки сина виявилися безрезультатними. Про це пише БУГ.

Юрій Кривенчук народився 25-го червня 1994-го року.  Навідник-оператор БМП-2, служив у 51-ій бригаді, 3-ий батальйон, 7-ма рота. Потрапив під обстріл під Іловайськом та пропав безвісти.

Оксана та Анатолій Кривенчуки розповсюдили свої контакти у Інтернеті, проте ніяких новин про сина так і не дізнались.

«Траплялося багато випадків шахрайства, коли у нас хотіли виманити гроші. Люди дзвонили і казали: «Ми знаємо, де ваш син». Було навіть, що пропонували розповісти щось взамін на бензовоз дизпального. Були випадки, коли ми самі не розуміли чи нас розводять і зверталися до волонтерів, які допомагали пробити ці номери», – розповідає Анатолій Кривенчук.

 «Його забрали в 19 років. Прийшов зі строкової служби, ще й півроку не минуло, як  забрали знову. 28-го серпня дзвонив вранці і просив нікуди не їхати. «Все одно нічого не доб’єтеся, хіба похоронку отримаєте», – сказав.

Кривенчуки ні на мить не втрачали надію, що їхній син живий. Хлопці, які пережили Іловайськ, розповіли їм, що Юрій нібито вирвався з-під обстрілу.

Батьки зниклого солдата висловлюють прохання до всіх, кому відома будь-яка інформація про їхнього сина, повідомити їм про неї.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися